Γι' αυτό το λόγο αναβλήθηκε το ματς της Αταλάντα με τη Φιορεντίνα

Τζο Μπαρόνε

Γι' αυτό το λόγο αναβλήθηκε το ματς της Αταλάντα με τη Φιορεντίνα

Στέλιος Βαρδάκης 21:14 - 17.03.2024

Αναβολή υπήρξε στο ματς Αταλάντα - Φιορεντίνα για τη Serie A, λόγω σοβαρής ασθένειας του γενικού διευθυντή των «μωβ», Τζο Μπαρόνε.

Προγραμματισμένο ήταν για σήμερα το Αταλάντα - Φιορεντίνα για την 29η αγωνιστική της Serie A, το οποίο όμως αναβλήθηκε απρόσμενα.

Ο λόγος ήταν εξαιτίας μίας σοβαρής ασθένειας του γενικού διευθυντή των «μωβ». Συγκεκριμένα, ο Τζο Μπαρόνε, αρρώστησε σήμερα το απόγευμα και χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο, στο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου. Μάλιστα, η κατάσταση του 57χρονου στελέχους λέγεται ότι είναι πολύ σοβαρή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές των "μωβ" ήταν παρόντες την ώρα της ασθένειας. Το περιστατικό επηρέασε βαθιά την ομάδα. Ο προπονητής της Φιορεντίνα δεν έφυγε ποτέ από το ξενοδοχείο στο Μπέργκαμο όπου διέμενε η ομάδα και το προσωπικό.

Ο Μπαρόνε αισθάνθηκε αδιαθεσία λίγο μετά το μεσημεριανό γεύμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μιλάνο. Σχεδόν όλη η ομάδα είναι μαζί του στο νοσοκομείο με τον Μπελότι να φτάνει αργά το απόγευμα. Ο αθλητικός διευθυντής, Πράντε και ο τεχνικός διευθυντής, Μπουρντίσο, μαζί μρ τον Ιταλό προπονητή της ομάδας, Βιντσέντσο Ιταλιάνο είναι επίσης παρόντες, ενώ φτάνουν και η σύζυγος και τα παιδιά του.

Το ματς επρόκειτο να ήταν «ντέρμπι» για τη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων καθώς η μεν Αταλάντα βρίσκεται στην έκτη θέση έχοντας 47 βαθμούς, ενώ η δε Φιορεντίνα είναι στην 8η θέση με 43 πόντους. Περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα γίνει το ματς δεν έχουν γίνει γνωστές με τη διοτγανώτρια αρχή να αναμένεται να ανακοινώσει την ημερομηνία τις προσεχείς μέρες.

Την αναβολή του αγώνα γνωστοποίησε και η Serie A με ανακοίνωσή της: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα, 17 Μαρτίου 2024, με σέντρα στις 18.00, και ισχύει για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος Serie A TIM, αναβλήθηκε για ημερομηνία που θα αποφασιστεί».