Νέα γκέλα για τη Γιουβέντους κόντρα στην Τζένοα

Νέα γκέλα για τη Γιουβέντους κόντρα στην Τζένοα

Δημήτρης Χούπης 15:28 - 17.03.2024

Η Γιουβέντους ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τζένοα για την 29η αγωνιστική της Serie A και έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος από την κορυφή που βρίσκεται η Ίντερ.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι στο Τορίνο μεταξύ της Γιουβέντους με την Τζένοα, με τη «γηραιά κυρία» να χάνει ακόμα περισσότερο έδαφος από την κορυφή που βρίσκεται η Ίντερ.

Το πρώτο μέρος είχε αρκετά χαμηλό ρυθμό, με την Τζένοα να είναι αυτή που απείλησε πρώτη με τον Μπάνι να πιάνει μια κεφαλιά και τον Σέζνι να αποκρούει εντυπωσιακά. Στη συνέχεια η ομάδα από το Τορίνο ανέβασε την πίεσή της και προσπάθησε να απειλήσει την εστία της αντιπάλου της.

Στο 32ο λεπτό ο Γκάτι πήρε μια ωραία κάθετη πάσα, αλλά λίγο πριν σουτάρει, κόπηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Ματσάρα με νίκη της Λάτσιο και παραλίγο μοιραίο Μανδά, ψάχνει την επτάδα η Μόντσα
SERIE A

23:42 - 16.03.2024

Ματσάρα με νίκη της Λάτσιο και παραλίγο μοιραίο Μανδά, ψάχνει την επτάδα η Μόντσα

Η Λάτσιο πανηγύρισε το τρίποντο κόντρα στη Φροζινόνε, επικρατώντας σε ένα απίθανο ματς με 3-2. Ο Μάνδας παραλίγο να κάνει το λάθος, όμως αυτό δεν κόστισε! Νωρίτερα, η Μόντσα πανηγύρισε μία νίκη που τη φέρνει πιο κοντά στην επτάδα της Serie A.

Στο δεύτερο μέρος η «γηραιά κυρία» είχε τον έλεγχο του αγώνα, χάνοντας αρκετές καλές στιγμές για να βρει ένα γκολ. Ο Σαμουέλ Ίλινγκ Τζούνιορ απείλησε στο 67' και δύο λεπτά μετά ο Βλάχοβιτς ένα σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Τορίνο την έχασε ο Σέρβος στο 75', ο οποίος έκανε μια κεφαλιά εξ επαφής και έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Κάπως έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0 και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ