Άνετη νίκη για τη Μίλαν και στο +3 από τη Γιουβέντους

Άνετη νίκη για τη Μίλαν και στο +3 από τη Γιουβέντους

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:19 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 17.03.2024

Η Μίλαν νίκησε άνετα 3-1 εκτός έδρας τη Βερόνα.

Η Μίλαν σημείωσε την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Οι «ροσονέρι» για την 29η αγωνιστική της Serie A φιλοξενήθηκαν από τη Βερόνα και ζορίστηκαν έως το 44’. Σ’ εκείνο το σημείο άνοιξαν το σκορ και έφτασαν σε μία άνετη σχετικά νίκη με 3-1.

Η Μίλαν με αυτή τη νίκη είναι πλέον στο +3 από την τρίτη Γιουβέντους, ενώ δεν έχει τύχη για το πρωτάθλημα. Αυτό έχει κριθεί ουσιαστικά υπέρ της Ιντερ.

Ο Τεό Ερναντές, λοιπόν, στο 44’ άνοιξε με θαυμάσια εκτέλεση από πλάγια το σκορ κι αυτό ήταν καίριο πλήγμα για τη Βερόνα. Στο 50’ ο Πούλισικ έκανε το 2-0, η Βερόνα στο 64’ μείωσε με τον Νόσλιν. Το τελικό 3-1 το έγραψε ο Τσουκουέζε στο 79’.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονταν από δύο σημαντικές νίκες κόντρα σε Σασουόλο εντός έδρας και Λέτσε εκτός, δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και παραμένουν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Νωρίτερα, η Γιουβέντους απογοήτευσε ξανά, αφού δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Τζένοα. Έμεινε εντός έδρας στο 0-0, με τον κόσμο ν’ αποδοκιμάζει την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η «Γηραιά Κυρία», που έχει πάρει μόλις επτά βαθμούς στα τελευταία οκτώ παιχνίδια (μία νίκη τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες), είχε δοκάρια στο 67’ με τον Σάμουελ Ίλιινγκ και στο 90’ με τον Κεν, ενώ τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Ντούσαν Βλάχοβιτς.