Σκέψεις για Βρσάλικο στην Αταλάντα
i

Σίμε Βρσάλικο / © Intime

Σκέψεις για Βρσάλικο στην Αταλάντα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:49 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 01.02.2023

Ο Σίμε Βρσάλικο προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα της Αταλάντα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία.

Ο Σίμε Βρσάλικο αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό εδώ και περίπου δύο μήνες, αφού δεν κατάφερε ποτέ να αφομοιωθεί στην ενδεκάδα του Μίτσελ, καθώς και σε εκείνη των Κάρλος Κορμπεράν και Πέδρο Μαρτίνς. Οι συνεχείς του τραυματισμοί και το γεγονός πως οι επιδόσεις του δεν ήταν αυτές που αναμένονταν, οδήγησαν την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στο να του λύσουν το συμβόλαιο.

Έκτοτε βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και με το μεταγραφικό παζάρι για τους ελεύθερους να παραμένει ανοιχτό, η Αταλάντα σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση του. Ο τραυματισμός του Νταβίντε Ζαπακόστα προκαλεί αναταραχές στα μεταγραφικά του ιταλικού συλλόγου, ο οποίος αναζητάει λύσεις για τα άκρα της άμυνας του. Kάπως έτσι, το όνομα του πρώην μπακ του Ολυμπιακού συνδέθηκε με τον σύλλογο της Serie A, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportske Νovoski». 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του κροατικού Μέσου, ο Γκασπερίνι δεν είναι σε θέση ακόμα να «υπερφορτώσει» το ρόστερ του, ωστόσο με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του κοιτάζει εναλλακτικές που θα τον βοηθήσει. Το «παράθυρο» στην Ιταλία κλείνει στις 24 του Φλεβάρη και ως εκ τούτου, με τον 31χρονο παίκτη να έχει παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα, θεωρείται μία καλή λύση για τα μετόπισθεν.