Επιστροφή στις νίκες για την Αθλέτικ, 3-0 την Αλμερία

Πανηγυρισμοί παικτών Αθλέτικ Μπιλμπάο

i

©Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Επιστροφή στις νίκες για την Αθλέτικ, 3-0 την Αλμερία

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:58 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 03:58 - 07.10.2023

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην ουραγό Αλμερία με 3-0 και ανέβηκε στη πρώτη τετράδα της La Liga.

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 3-0 κόντρα στην Αλμερία, για την 9η αγωνιστική της La Liga.  

Πλέον με αυτή τη νίκη ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ανέβηκε στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, ενώ οι «κόκκινοι» είναι ουραγός με μόλις 3 πόντους. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τη πρώτη τους καλή ευκαιρία. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Γκόρκα Γκουρουζέτα υποδέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, και με ένα γρήγορο σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. 

Η Μπιλμπάο έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα, όμως δεν τα κατάφερε να το πετύχει. Στο 28' μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ντάνι Γκαρσία, ο Αντέρ Ερέρα πήρε τη κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Μαξιμιλιάνο. Πέντε λεπτά μετά το σουτ του Οιχάν Σανσέτ πέρασε για λίγα εκατοστά πάνω από τα δοκάρια. 

Στην επανάληψη η Αθλέτικ συνέχισε με το «πόδι στο γκάζι», με αποτέλεσμα να πετύχει ακόμη δύο τέρματα. Στο 63ο λεπτό ο Ντάνι Γκαρσία εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Ντε Μάρκος και εκείνος με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 για τους Βάσκους διαμόρφωσε ο Οιχάν Σανσέτ, μετά από σουτ μέσα από τη περιοχή. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (10ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ