Η Αλμερία έχει στο στόχαστρο δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού

O Όσκαρ Γκαρθία

i

© Intime

Η Αλμερία έχει στο στόχαστρο δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:26 - 06.10.2023

Όσκαρ Γκαρθία και Βίτορ Περέιρα αποτελούν αμφότεροι υποψήφιοι για τον ίδιο πάγκο, με την Αλμερία να τους προσθέτει στη λίστα όσον αφορά τον πάγκο της.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει η Αλμερία στη La Liga, αφού η ομάδα της ομώνυμης πόλης έχει τρεις βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια. Αυτό έφερε την απόλυση του Μορένο και πλέον το κλαμπ αναζητά τον νέο του τεχνικό, ο οποίος θα το βοηθήσει να σώσει την χρονιά. 

Τα ονόματα στη λίστα αρκετά, με τον Βέλικο Πάουνοβιτς να αποτελεί τον βασικό στόχο του συλλόγου. Μάλιστα, όπως μεταφέρουν Μέσα του Μεξικό, ο ίδιος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Γκουαδαλαχάρα για να αναλάβει ένα κλαμπ που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Γκαρσία και Βίτορ Περέιρα οι εναλλακτικές

Ωστόσο, όπως είναι λογικό, η Αλμερία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις, αφού η περίπτωση του Σέρβου μπορεί να «ναυαγήσει». Δύο από αυτές, μάλιστα, μοιάζουν να αποτελούν γνώριμες φυσιογνωμίες στο ελληνικό κοινό, αφού αμφότεροι έχουν διατελέσει προπονητές στον Ολυμπιακό.

Ο οπαδός της Μπιλμπάο που βρέθηκε ανάμεσα στους φίλους της Σοσιεδάδ: «Μου έλεγαν να πανηγυρίσω μαζί τους, δεν περίμενα να γίνω viral» (vid)
LA LIGA

11:22 - 02.10.2023

Ο οπαδός της Μπιλμπάο που βρέθηκε ανάμεσα στους φίλους της Σοσιεδάδ: «Μου έλεγαν να πανηγυρίσω μαζί τους, δεν περίμενα να γίνω viral» (vid)

Ο... ήρωας της Μπιλμάο που βρέθηκε να απολαμβάνει το ματς με την Σοσιεδάδ, ανάμεσα σε χιλιάδες οπαδούς των αντιπάλων, μίλησε για αυτό το όμορφο σκηνικό που διαδραματίστηκε στο ντέρμπι των Βάσκων.

Πιο αναλυτικά, ο σύλλογος της Ισπανίας μοιάζει να εξετάζει τους Όσκαρ Γκαρθία και Βίτορ Περέιρα για τον πάγκο του. Σε πρώτο χρόνο, ο πρώτος γνωρίζει τι εστί La Liga και αυτό μόνο θετικά λειτουργεί για την Αλμερία, στην οποία θεωρούν «συν» το γεγονός πως ο τεχνικός είναι ελεύθερος. Το ίδιο ισχύει και για τον Πορτογάλο και το γεγονός πως έχει προπονήσει ομάδες όπως Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε και Πόρτο αποτελεί επίσης ένα «boost» στις τάξεις της ομάδας..