Η Αθλέτικ Μπιλμπάο με πρωταγωνιστή τον Μπερτσίτσε σάρωσε τη Μαγιόρκα και «πάτησε» πεντάδα
i

©Photo by Alvaro Medranda/Quality Sport Images/Getty Images

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο με πρωταγωνιστή τον Μπερτσίτσε σάρωσε τη Μαγιόρκα και «πάτησε» πεντάδα

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:53 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 02.02.2024

Με πρωταγωνιστή τον Γιούρι Μπερτσίτσε, η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε κόντρα στη Μαγιόρκα (4-0) και εδραιώθηκε στην πρώτη πεντάδα της La Liga.

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας κόντρα στη Μαγιόρκα με 4-0, για την 23η αγωνιστική της La Liga. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε σε πολύ καλή βραδιά τον Γιούρι Μπερτσίτσε, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τρία τέρματα των Βάσκων. 

Με αυτή τη νίκη η Αθλέτικ βρίσκεται στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 45 πόντους, ενώ η Μαγιόρκα είναι στη 15η θέση της κατάταξης με 20 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης πήραν το προβάδισμα Ο Γιούρι Μπερτσίτσε πήρε τη πάσα του Νίκο Γουίλιαμς και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. 

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 16ο λεπτό πήραν αέρα δύο τερμάτων. Ο Γκόρκα Γκουρουθέκα βρήκε τον Μπερτσίτσε, ο οποίος με κοντινό τελείωμα νίκησε τον Πρέντραγκ Ράικοβιτς για το 2-0 της Αθλέτικ. Έτσι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς. 

Στο 62ο λεπτό ο Γκορουθέκα έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους, ενώ στο 89' ο Ίκερ Μουνιαΐν με σουτ μέσα από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την Αθλέτικ Μπιλμπάο. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (24ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ