Επέστρεψε στις νίκες με μπροστάρη Μπενζεμά η Ρεάλ
i

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης / Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Επέστρεψε στις νίκες με μπροστάρη Μπενζεμά η Ρεάλ

Sportal newsroom 23:53 - 22.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 23.01.2023

Την επιστροφή της στις νίκες πραγματοποίησε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπιλμπάο, περνώντας νικηφόρα από το «Σαν Μαμές» χάρη σε γκολ του Καρίμ Μπενζεμά.

Με τον Καρίμ Μπενζεμά να δίνει τη λύση και τον Τόνι Κρόος να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Αθλέτικ Μπιλμπάο και παρέμεινε στο κατόπι της Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, η «Βασίλισσα» βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο -3 από τους πρωτοπόρους «μπλαουγκράνα», ενώ οι Βάσκοι είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως η ομάδα του Αντσελότι ήταν εκείνη που ευτύχισε να προηγηθεί. Στο 24' ο Ασένσιο βρήκε τον Μπενζεμά και ο Γάλλος με ένα ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Η Μπιλμπάο έψαξε την ισοφάριση και στο 77' φάνηκε να τη βρίσκει, με τον Ινιάκι Γουίλιαμς να σκοράρει, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Οι «μερένχες» στο 90' πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με τον Τόνι Κρόος να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

Μπιλμπάο: Σιμόν, Ντε Μάρκος (76’ Λέκουε), Γιούρι, Βιβιάν, Βέσγα (83’ Ραούλ Γκαρσία), Παρέδες, Σάνσετ (67’ Μουνιαΐν), Θάραγα (67’ Αντέρ Ερέρα), Ι.Ουίλιαμς, Μπερενγκέρ (67’ Γουρουθέτα), Ν.Ουίλιαμς.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Νάτσο, Ρίντιγκερ, Μεντί, Μιλιτάο, Θεμπάγιος (83’ Κρόος), Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Μπενζεμά, Ασένσιο (73’ Μόντριτς), Βινίσιους (83’ Ροδρίγο).