Πλάνα δείχνουν τον χλοοτάπητα να μετακινείται κάθε φορά που εκτελoύσαν πέναλτι οι παίκτες της Ίντερ (vids)

Πλάνα δείχνουν τον χλοοτάπητα να μετακινείται κάθε φορά που εκτελoύσαν πέναλτι οι παίκτες της Ίντερ (vids)

Κώστας Τόπας 15:15 - 14.03.2024

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν πλάνα που δείχνουν τον χλοοτάπητα να βγαίνει από τη θέση του κάθε φορά που οι παίκτες της Ίντερ εκτελούσαν από την άσπρη βούλα, κατά τη διαδικασίας πέναλτι στον αγώνα με τη Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετά από μία συγκλονιστική «μάχη» 120 λεπτών η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την πρόκριση κόντρα στην Ίντερ στο... θρίλερ των πέναλτι, με τον Γιάν Όμπλακ να βγαίνει μπροστά. Στην κανονική διάρκεια οι «ροχιμπλάνκος» έκαναν ανατροπή (2-1) για να στείλουν το ματς στην παράταση κι έπειτα στην «ρώσικη ρουλέτα» για να πανηγυρίσουν στο τέλος την πολυπόθητη πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωση.

Εκεί, η διαδικασία ξεκίνησε με τις εύστοχες εκτελέσεις του Χακάν Τσαλχάνογλου της Ίντερ και Μέμφις Ντεπάι της Ατλέτικο, προτού σωθούν. Ωστόσο, η Ίντερ έχασε την τρίτη της προσπάθεια προτού ο αρχηγός Λαουτάρο Μαρτίνες εκτοξεύει την προσπάθειά του πάνω από το οριζόντιο δοκάρι για να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η προσπάθεια του Αργεντινού φορ ήταν ιδιαίτερα κακή, αλλά τώρα εμφανίστηκαν πλάνα που υποδηλώνουν ότι δεν ήταν αποκλειστικά δικό του λάθος. Πλάνα από το TNT Sports Brasil δείχνει ότι ο χλοοτάπητας γύρω από το σημείο του πέναλτι κινήθηκε όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες αλλά και ο συμπαίκτης του, Ντέιβι Κλάασεν εκτέλεσαν το πέναλτι, με αποτέλεσμα η μπάλα να σηκωθεί από το έδαφος, ακριβώς τη στιγμή της εκτέλεσης.

Το πέναλτι του Κλάασεν αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο, Γιαν Όμπλακ, αλλά η κατάσταση του χλοοτάπητα ήταν χειρότερη όταν ο Λαουτάρο έστειλε το πέναλτι του ψηλά πάνω από το δοκάρι. Ο Αλέξις Σάντσες ήταν ο πρώτος παίκτης της Ίντερ που αστόχησε, αν και ο χλοοτάπητας δεν φάνηκε να μετατοπίζεται πολύ όταν η προσπάθειά του σώθηκε από τον Όμπλακ.