Το «σκληρό» tweet του Σαούλ μετά την πρόκριση της Ατλέτικο: «Είναι μια χάλια στιγμή για μένα» (vid)

Σαούλ

i

PrtScr

Το «σκληρό» tweet του Σαούλ μετά την πρόκριση της Ατλέτικο: «Είναι μια χάλια στιγμή για μένα» (vid)

Κώστας Τόπας 10:08 - 14.03.2024

Εντονη κριτική στον εαυτό του άσκησε ο Σαούλ, παρά την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Champions League.

Ενώ όλοι οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης και σχεδόν ολόκληρη η ομάδα πανηγύριζαν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Champions League, ο Σαούλ Νίγκεθ περνούσε μια περίπλοκη προσωπική στιγμή. Ο 29χρονος μέσος μπήκε στην παράταση για να παίξει στην τελική ευθεία του αγώνα κι έπειτα να εκτελέσει ένα από τα πέναλτι της διαδικασίας, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς νικήθηκε από τον Σόμερ.

Με το σταυροδρόμι των αισθήσεων, ο Σαούλ έγραψε στα κοινωνικά του δίκτυα: «Ειλικρινά, μου είναι δύσκολο να γράφω αυτή τη στιγμή, αλλά όπως γράφω στις καλές στιγμές, πρέπει να το κάνω και στις κακές στιγμές. Είναι χάλια στιγμή για μένα σε αθλητικό επίπεδο, και έχω επίγνωση... Δέχομαι όλη την κριτική και όχι μόνο λόγω της σημερινής ποινής αλλά και λόγω του πώς είμαι αυτή τη στιγμή.

Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά η μόνη Αυτό που μου έχουν μάθει είναι να συνεχίσω να εργάζομαι στις καλές και τις κακές στιγμές. μέχρι να καταφέρουμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Σας ευχαριστώ που είστε εκεί στις καλές και τις κακές στιγμές. Aúpa Atleti!».

Ο μέσος, ο οποίος έφυγε από την Ατλέτικο πριν από δύο σεζόν για να παίξει δανεικός στην Τσέλσι, επέστρεψε την περασμένη σεζόν αφού δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Λονδίνο. Εφυγε μεταξύ άλλων λόγω της προτίμησής του να παίζει στη φυσική του θέση και να μην παίζει ως αριστερός εξτρέμ, αλλά η περιπέτεια του δεν πήγε όπως περίμενε.

Κατά την επιστροφή του στην Ατλέτικο , ο Σαούλ δεν ήταν στο επίπεδο που είχε δείξει τα πρώτα του χρόνια στην πρώτη ομάδα της «Κολτσονέρο» και σε αυτήν την σεζόν, αν και ξεκίνησε με καλά, η απόδοσή του έπεσε ξανά. Τώρα, αφού απέτυχε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα, ο Ισπανός μέσος επικρίνει τον εαυτό του και εργάζεται για να επιστρέψει σε αυτό που ήταν.