Επιστροφή στις γκέλες για την Ατλέτικο Μαδρίτης
i

Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε / Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Επιστροφή στις γκέλες για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Sportal newsroom 21:47 - 04.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:11 - 04.02.2023

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πλησίασε την τρίτη διαδοχική της νίκη, όμως η Χετάφε έφυγε από το «Wanda Metropolitano» με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με γκολ λίγο πριν το τέλος του ματς.

Πήγε να «χτίσει» σερί, αλλά το χάλασε στο τέλος η Ατλέτικο! Οι Μαδριλένοι μπορεί να βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, όμως η Χετάφε έφερε το ματς στα ίσια και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 για την 20η αγωνιστική της La Liga.

Έτσι, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχασε την ευκαιρία να επεκτείνει στο +6 τη διαφορά της από το «Κίτρινο Υποβρύχιο», ενώ οι «αθουλόνες» έμειναν στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga με 18 βαθμούς.

Μετά από ένα πολύ... φτωχό πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη. Ο Λεμάρ απείλησε στο 52' με μια κεφαλιά, ενώ έπειτα από 9 λεπτά οι «ροχιμπλάνκος» πήραν το προβάδισμα.

Ο Κορέα έκανε… φόλοου μετά την απόκρουση του Σόρια και με ένα ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν απάντηση, με τον Ουνάλ να διαμορφώνει το τελικό 1-1 με πέναλτι έπειτα από χέρι του Σαούλ.