Η Μπαρτσελόνα δεν έδωσε εισιτήρια στη Σεβίλλη και αυτό προκάλεσε αντιδράσεις
i

Οπαδοί της Σεβίλλης / Fran Santiago/Getty Images

Η Μπαρτσελόνα δεν έδωσε εισιτήρια στη Σεβίλλη και αυτό προκάλεσε αντιδράσεις

Sportal newsroom 17:24 - 04.02.2023

Έξαλλη με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα ήταν η Σεβίλλη, για το γεγονός πως η πρώτη δεν επέτρεψε στους οπαδούς της δεύτερης να πάρουν εισιτήρια.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Σεβίλλη στο «Καμπ Νου» με φόντο την 20η αγωνιστική της La Liga. Παρά το γεγονός πως στην Ισπανία επιτρέπεται η μετακίνηση φιλάθλων, η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» δεν σκοπεύει να φιλοξενήσει τους φιλοξενούμενους.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη των Ανδαλουσιάνων, οι οποίοι μέσω επίσημης ανακοίνωσης επιτέθηκαν στην αντίπαλο τους. Συγκεκριμένα, οι «ροχιμπλάνκος» υπέβαλλαν καταγγελία στη La Liga με αφορμή το περιστατικό, ενώ παράλληλα ανέφερε πως η απόφαση αυτή είναι αντίθετη με τους κανονισμούς, παρά την υψηλή επικινδυνότητα. 

«Η Σεβίλλη υποβάλει επίσημη καταγγελία εναντίον της Μπαρτσελόνα σχετικά με το μέτρο του συλλόγου να αποτρέψει την πώληση εισιτηρίων στους οπαδούς της ομάδας μας. Το κλαμπ μας εκφράζει την έκπληξη και τη διαφωνία του σχετικά με την εν λόγω απόφαση, αφού παρά το γεγονός πως πρόκειται για ματς υψηλής επικινδυνότητας, η απαγόρευση είναι παράνομη», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.