Με απίθανο Ντεπάι η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε τρίποντο στις καθυστερήσεις

Ο Ντεπάι

i

©Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Με απίθανο Ντεπάι η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε τρίποντο στις καθυστερήσεις

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:01 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 01.02.2024

Ο Μέμφις Ντεπάι ήταν ο σωτήρας για την Ατλέτικο Μαδρίτης, χαρίζοντάς της τη νίκη κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο στις καθυστερήσεις του αγώνα της 20ης αγωνιστικής της La Liga.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές καλές στιγμές, η Ατλέτικο Μαδρίτης πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο, στο ματς της 20ης αγωνιστικής της La Liga. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Ντεπάι να χαρίζει τη νίκη.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε στο 20ο λεπτό, όταν ο Ντεπάι πήρε ένα ριμπάουντ εντός περιοχής αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησε η απάντηση του Παλαζόν για τη φιλοξενούμενη, με την προσπάθειά του να καταλήγει εκτός εστίας. Στο 36' έγινε το 1-0 με τον Ρεϊνέλντο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ρικέλμε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 

Το 1-1 δεν άργησε να έρθει, με τον Αλβάρο Γκαρσία να παίρνει μία μπαλιά από τον Σαβρία και με σουτ να ισοφαρίζει στο 43'. Μεγάλη στιγμή άργησε να έρθει στο β' μέρος και αυτή τελικά ήταν το 2-1, όταν ο Ντεπάι έκανε ένα εξαιρετικό σουτ για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. 

Εντούτοις, αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τη συνδρομή του Video Assistant Referee. Ο ίδιος όμως δεν πτοήθηκε και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 2-1, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Αντουάν Γκριζμάν

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: