Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην... αλλαγμένη Σεβίλλη
i

Photo by David S.Bustamante/Soccrates/Getty Images

Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην... αλλαγμένη Σεβίλλη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:12 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 23.12.2023

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρήκε απέναντι της την αλλαγμένη Σεβίλλη του Κίκε Σάντσεθ Φλόρεθ, όμως τελικά πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Γιορέντε.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρήκε απέναντί της την αλλαγμένη και καλύτερη Σεβίλλη, του Κίκε Σάντσεθ Φλόρεθ, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε επιστρέψει στα τρίποντα. Παρά την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασαν οι Ανδαλουσιάνοι,, η ομάδα του Σιμεόνε ήταν εκείνη που πανηγύρισε τη νίκη με 1-0. 

Το εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της La Liga ξεκίνησε με τους «ροχιμπλάνκος» να φτάνουν με το «καλημέρα» στο γκολ, αλλά τον Μοράτα να μην καταφέρνει να σκοράρει στο 3ο λεπτό. Πέραν αυτής, όμως, άλλη μεγάλη τελική δεν είχε το πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο, η Ατλέτικο Μαδρίτης τελικά έφτασε στο γκολ. Ο Γιορέντε βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και παίρνοντας ένα ριμπάουντ έκανε το 1-0 στο 47'. Ο ίδιος έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, όμως στο 66' η προσπάθειά του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ντιμίτροβιτς

Ομάδες είπαν «ναι» στα κρυφά για την ένταξή τους στην European Super League
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:31 - 22.12.2023

Ομάδες είπαν «ναι» στα κρυφά για την ένταξή τους στην European Super League

Ο συνιδρυτής της A22, υποστηρικτής της European Super League, Άνας Λαγκράρι διαβεβαίωσε, ότι πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι είναι θετικοί στην διοργάνωση παρά την επίσημη θέση τους, μέσω της οποίας εξέφρασαν την άρνησή τους.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η γηπεδούχος έμεινε με 10 παίκτες, αφού μετά από έλεγχο VAR ο διαιτητής έδειξε κόκκινη στον Σοϊντσού, έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα που έκανε ο παίκτης σε αντίπαλο. Άλλο γκολ δεν σημειώθηκε και ο σύλλογος της Μαδρίτης τελικά πανηγύρισε τη νίκη. 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA: 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: