Η Ατλέτικο Μαδρίτης λύγισε την Βαλένθια και «πάτησε» τετράδα
i

©Photo by Denis Doyle/Getty Images

Η Ατλέτικο Μαδρίτης λύγισε την Βαλένθια και «πάτησε» τετράδα

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:59 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 28.01.2024

Η Ατλέτικο Μαδρίτης χάρη στα τέρματα των Σάμουελ Λίνο (45+5') και Μέμφις Ντεπάι (57') επικράτησε κόντρα στην Βαλένθια (2-0) και πάτησε τετράδα.

Χάρη στα τέρματα των Σάμουελ Λίνο (45+5') και Μέμφις Ντεπάι (57'), η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εντός έδρας κόντρα στην Βαλένθια (2-0), για την 22η αγωνιστική της La Liga. 

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Μαδριλένοι ανέβηκαν στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς, όσους έχει και η Μπαρτσελόνα, η οποία το Σάββατο (28/1) ηττήθηκε από τη Βιγιαρεάλ με 5-3, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ρούμπεν Μπαράχα βρίσκεται στην 8η θέση με 32 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Σάμουελ Λίνο έκανε το μακρινό σουτ, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε μία εντυπωσιακή επέμβαση. 

Η Ατλέτικο συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 40ο λεπτό ο Ροντρίγκο Ντε Πολ πήρε την κεφαλιά μέσα από τη περιοχή, αλλά η αντίπαλη άμυνα κατάφερε να διώξει την τελευταία στιγμή. 

Ωστόσο η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε πέτυχε αυτό που ήθελε στο 45+5'. Ο Αντουάν Γκριεζμάν έκανε την σέντρα, ο Λίνο, πήρε την μπάλα και με κοντινό τελείωμα έκανε το 1-0 για τους Μαδριλένους. Κάπως έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-0. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα για δεύτερη φορά στο ματς με τον Μέμφις Ντεπάι. Στο 57ο λεπτό ο Ναουέλ Μολίνα βρήκε με μια ωραία σέντρα τον Ολλανδό διεθνή, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά σκόραρε σε κενή εστία και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την Ατλέτικο Μαδρίτης. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (23ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ