Η Ατλέτικο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στη Ρεάλ στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 2015

Αντουάν Γκριεζμάν

i

©printscreen

Η Ατλέτικο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στη Ρεάλ στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 2015

Κώστας Τσιακλής 23:11 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:21 - 24.09.2023

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που είχε να συμβεί στη La Liga από τον Φεβρουάριο του 2015.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μετροπολιτάνο» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της La Liga. Οι «ροχιμπλάνκος» ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και προηγήθηκαν νωρίς με 2-0, κάτι που είχε να συμβεί πολύ καιρό απέναντι στην αντίπαλο τους στο πρωτάθλημα. Μάλιστα σήμερα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων σε δύο περιπτώσεις!

Συγκεκριμένα η τελευταία φορά που είχε προηγηθεί η Ατλέτικο με δύο γκολ διαφορά κόντρα στη Ρεάλ στη La Liga ήταν τον Φεβρουάριο του 2015. Τότε οι «ροχιμπλάνκος» είχαν επικρατήσει τελικά με 4-0, με τα γκολ των Τιάγκο, Σαούλ, Γκριεζμάν και Μάντζουκιτς. Έκτοτε ακολούθησαν 16 παιχνίδια, στα οποία η Ρεάλ μέτρησε έξι νίκες έναντι δύο της Ατλέτικο. Οκτώ παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Στα του σήμερα, τα γκολ για την Ατλέτικο πέτυχαν οι Άλβαρο Μοράτα και Αντουάν Γκριεζμάν. Η Ρεάλ δεν τα έβαλε κάτω και μείωσε το σκορ με το πολύ ωραίο γκολ του Τόνι Κρόος, το οποίο την έβαλε ξανά στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος. Τελικά η Ατλέτικο κατάφερε να πάρει και δεύτερη φορά προβάδισμα δύο τερμάτων αφού ο Μοράτα έκανε το 3-1 με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.