Η ώρα της εκδίκασης για την έφεση στο Ατρόμητος - ΑΕΚ
i

Μανούχος/©Intime

Η ώρα της εκδίκασης για την έφεση στο Ατρόμητος - ΑΕΚ

Sportal newsroom 12:51 - 22.02.2023

Την προσεχή Παρασκευή (24/02) στις 15:30 αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση της ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Super League για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Πριν από μερικές ημέρες, το πειθαρχικό όργανο της Super League δικαίωσε τους Περιστεριώτες, ενημερώνοντας ότι το ματς με την Ένωση θα διεξαχθεί κανονικά σε νέα ημερομηνία, λόγω έλλειψης έλλειψης υπαιτιότητας της ομάδας των δυτικών προαστίων. Από την πλευρά του, ο Δικέφαλος με επίσημη ανακοίνωση ξεκαθάρισε πως ο δρόμος που θα ακολουθούσε μετά την πρωτόδικη απόφαση, για την τύχη του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, θα ήταν η Επιτροπή Εφέσεων.

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Έκαψαν τη φανέλα του αδικοχαμένου Στεφάν στην Τούμπα. Ξεπέρασαν κάθε όριο»
ΜΠΑΣΚΕΤ

12:14 - 22.02.2023

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Έκαψαν τη φανέλα του αδικοχαμένου Στεφάν στην Τούμπα. Ξεπέρασαν κάθε όριο»

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της στα social media της ομάδας κατέκρινε με οργή «τη σύληση και καύση φανέλας του αποβιώσαντος αθλητή Στεφάν Γέλοβατς» από οπαδούς του ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της περασμένης Κυριακής στη Τούμπα.

Έτσι κι έκαναν οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι κατέθεσαν την έφεση τους την Πέμπτη (16/2). Αυτή λοιπόν θα εκδικαστεί την ερχόμενη Παρασκευή (24/2), με την διαδικασία να ξεκινάει το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 15:30.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση που θα βγει από την Επιτροπή Εφέσεων, θα κρίνει οριστικά το αν θα γίνει ή όχι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Ανεξαρτήτως από το αν κάποια από τις δυο ομάδες, επιλέξει να προσφύγει στο CAS.