Νίκησε τον Λεβαδειακό κι έμεινε «ζωντανός» για εξάδα ο Ατρόμητος
i

Ατρόμητος - Λεβαδειακός / © Intime

Νίκησε τον Λεβαδειακό κι έμεινε «ζωντανός» για εξάδα ο Ατρόμητος

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:59 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 20.02.2023

Ο Ατρόμητος επικράτησε εντός έδρας με 1-0 του Λεβαδειακού χάρη στο γκολ του Ροτάριου και συνεχίζει να ελπίζει για εξάδα. Έμειναν με δέκα παίκτες οι Βοιωτοί από το 58'.

Η ελπίδα της εξάδας πεθαίνει τελευταία για τον Ατρόμητο! Οι Περιστεριώτες πανηγύρισαν την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού και διατήρησαν τις ελπίδες τους για μια θέση στα playoffs.

Συγκεκριμένα, με αυτή τη νίκη η ομάδα του Κρις Κόλμαν ανέβηκε στην 7η θέση με 28 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από τον Άρη, ο οποίος όμως παίζει αυτή τη στιγμή με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Υπενθυμίζεται πάντως, ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με την ΑΕΚ, το οποίο εκκρεμεί.

Το ένα και μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Ροτάριου, ενώ η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έμεινε με δέκα παίκτες στο 58ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Βήχου, που είδε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα ενός λεπτού.

Σπανός: «Περίμενα την έφεση της ΑΕΚ - Έχει απολέσει το ηθικό πλεονέκτημα στη φίλαθλη κοινή γνώμη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:39 - 14.02.2023

Σπανός: «Περίμενα την έφεση της ΑΕΚ - Έχει απολέσει το ηθικό πλεονέκτημα στη φίλαθλη κοινή γνώμη»

Ο Γιώργος Σπανός μίλησε για την εκδίκαση της υπόθεσης του Ατρομήτου με την ΑΕΚ και τόνισε ότι περίμενε την έφεση των «κιτρινόμαυρων». Τι είπε για το ενδεχόμενο προσφυγής στο CAS.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας περιορίσει σε παθητικό ρόλο τους Βοιωτούς. Η πρώτη τους καλή στιγμή ήρθε στο 11', με τον Ρομπάιγ να αστοχεί από θέση τετ α τετ, ενώ μετά από 11 λεπτά ο ίδιος δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκροφ.

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς, αφού στο 33' άνοιξαν το σκορ. Ο Έντερ με μια ωραία σέντρα βρήκε τον Ροτάριου κι εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, καθώς η ομάδα του Πετράκη δεν έβγαλε κάποια αντίδραση.

Στην επανάληψη δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα, αφού ο Ατρόμητος παρέμεινε κυρίαρχος. Μάλιστα, τα πράγματα για εκείνον έγιναν πιο απλά από το 58ο λεπτό και μετά, καθώς ο Βήχος είδε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα ενός λεπτού και άφησε με δέκα παίκτες τους φιλοξενούμενους.

Οι Περιστεριώτες είχαν δύο τεράστιες ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ, με τον Αγκιμπού να πρωταγωνιστεί και στις δύο. Αρχικά στο 77' του είπε όχι εντυπωσιακά ο Γκροφ, ενώ στο 83' η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι και ο Κιάρτανσον στη συνέχεια πλάσαρε σε κενή εστία. Ο Λεβαδειακός απείλησε στο 86' με μια κεφαλιά του Ντεντάκη, αλλά ο Γιαννιώτης είχε απάντηση και το 1-0 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Το γκολ του Ροτάριου στο 33ο λεπτό, αλλά και η αποβολή του Βήχου στο 58', που άφησε τον Λεβαδειακό με δέκα παίκτες, έκριναν την αναμέτρηση,

MVP: Μπορεί να μην σκόραρε και ούτε να «σέρβιρε», όμως ο Κεσχρίντα πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, όντας μόνιμα επικίνδυνος για την άμυνα του Λεβαδειακού.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ: Ο Βήχος κατάφερε μέσα σε διάστημα ενός λεπτού να πάρει δύο κίτρινες κάρτες και να αποβληθεί. Ένας από τους λίγους στην ιστορία της Super League.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Πλέον ο Ατρόμητος στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, το οποίο είναι τελικός για εκείνον όσον αφορά την εξάδα, ενώ ο Λεβαδειακός θα κοντραριστεί με τον Παναιτωλικό στη Λιβαδειά.