Κούγιας: «Τα δοκάρια κέρδισαν με 12-0, περαστικά και εις άλλα με υγεία»
i

Ο Αλέξης Κούγιας/ © Intime

Κούγιας: «Τα δοκάρια κέρδισαν με 12-0, περαστικά και εις άλλα με υγεία»

Sportal newsroom 11:48 - 14.02.2023

Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε δημόσια μετά την απόφαση για την διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ του Ατρομήτου και της ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ Ατρομήτου κι ΑΕΚ η οποία δεν είχε πραγματοποιηθεί, λόγω προβλήματος με τις διαστάσεις στις εστίες, τελικά θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία, όπως ανακοίνωσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της διοργανώτριας αρχής.

Όλο το σκεπτικό της απόφασης του Ατρόμητος - ΑΕΚ: «Το γήπεδο ανήκει στον Δήμο και όχι στην ΠΑΕ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:01 - 14.02.2023

Όλο το σκεπτικό της απόφασης του Ατρόμητος - ΑΕΚ: «Το γήπεδο ανήκει στον Δήμο και όχι στην ΠΑΕ»

Η Super League δημοσίευσε το σκεπτικό της απόφασης σύμφωνα με την οποία αποδόθηκε έλλειψη υπαιτιότητας στον Ατρόμητο και οδήγησε στον επανορισμό του αγώνα με την ΑΕΚ.

Μετά την απόφαση για την διεξαγωγή του αγώνα, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας που είχε αναλάβει την υπεράσπιση της ΠΑΕ Ατρόμητος μίλησε για το αποτέλεσμα της δίκης, λέγοντας πως αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του.

«Σήμερα είχα τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου. Οι πελάτες μου, τα δοκάρια του Ατρομήτου, δικαιώθηκαν. 

Ο αγώνας δυστυχώς για την εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τις συνταγές Ηλιούπολης, αλλά και το συνεργείο των νέων «Φιλιππινέζων» διαιτητών των συνεχιστών της ιστορικής «παράγκας» που ο κ. Μπένετ και οι συνεργοί του ορίζουν κάθε Κυριακή, για να κονομάνε, αντί να τους στείλει σπίτι τους, κατεξευτελίστηκαν.

Το αποτέλεσμα του δικαστικού αγώνος ήταν, μετά από μια ζωντανή διαδικασία , υπό την προεδρία τακτικού Δικαστού: ΔΟΚΑΡΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΝΕΤ, ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ, ΜΑΝΟΥΧΟΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥΣ κα ΕΛΛΗ ΡΙΖΟΥ: 12 – 0.

Περαστικά και εις άλλα με υγεία.

ΥΓ. Στο επόμενο παιχνίδι που θα θέλουνε να αναβληθεί, πρέπει να ακολουθήσουνε την παλιά συνταγή της συμμορίας της Ηλιούπολης που είναι το κόψιμο των δοκαριών. Συγχαρητήρια στους εξυγιαντές του ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Εδώ να τονιστεί ότι το παιχνίδι στο Περιστέρι θα πρέπει να διεξαχθεί πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στις 12 Μαρτίου, καθώς μετά διεξάγονται τα Play Off και τα Play Out και ίσως το αποτέλεσμά του να καθορίσει πολλά. Ενα πιθανό σενάριο είναι να μην πάρει μετάθεση η ρεβάνς Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και να διεξαχθεί στο τριήμερο 28 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου ο αγώνας με τον Ατρόμητο.