Mε Κορακάκη στην Τούμπα ο Ατρόμητος

Ο Γιώργος Κορακάκης

i

© Intime

Mε Κορακάκη στην Τούμπα ο Ατρόμητος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:37 - 20.10.2023

Με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο του θα ψάξει ο Ατρόμητος την πρώτη του νίκη φέτος, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ατρόμητος συνεχίζει να αναζητά τον προπονητή με τον οποίο θα πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά την αποχώρηση του Κρις Κόουλμαν από την ομάδα. Μέχρι να βρεθεί αυτός, το κλαμπ θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη, αρχής γενόμενης στο ματς με τον ΠΑΟΚ, έχοντας τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο του.  

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ενημέρωσή του ο Ατρόμητος:

«Με τη σημερινή πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας, στο Μαζαράκη συνεχίστηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στο πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κορακάκη έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του Τουρ Ντιρκς, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο και πλέον συμμετέχει κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Επιπλέον, κανονικά προπονήθηκαν και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, καθώς επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους χωρίς προβλήματα. Το ατομικό του πρόγραμμα με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Δημήτρη Διαμαντάρα, συνεχίζει ο Γιώργος Τζοβάρας, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς.

Κόουλμαν: «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να πάω σε άλλη ομάδα εκτός του Ατρομήτου στην Ελλάδα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:31 - 12.10.2023

Κόουλμαν: «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να πάω σε άλλη ομάδα εκτός του Ατρομήτου στην Ελλάδα»

Ο Κρις Κόουλμαν έδωσε συνέντευξη στον bwinΣΠΟΡ FM, μιλώντας για τη θητεία του στον Ατρόμητο και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν θα μπορούσε να πάει σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα συνεχιστεί με την αυριανή πρωινή προπόνηση».