Ατρόμητος - Νότιγχαμ 3-2: Νίκη με ανατροπή για τους Περιστεριώτες στο ντεμπούτο του Σκάρπα
i

Κωτσόπουλος / © Atromitos FC

Ατρόμητος - Νότιγχαμ 3-2: Νίκη με ανατροπή για τους Περιστεριώτες στο ντεμπούτο του Σκάρπα

Sportal newsroom 20:00 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 06.12.2022

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος επικράτησε με σκορ 3-2 της Νότιγχαμ σε φιλική αναμέτρηση στο Περιστέρι. Ντεμπούτο για Σκάρπα στους «reds», μοίρασε ασίστ ο Βραζιλιάνος.

Σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, κεκλεισμένων των θυρών στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος επικράτησε με σκορ 3-2 της Νότιγχαμ Φόρεστ. Αποτέλεσμα που ήρθε με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Η αγγλική ομάδα προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό του φιλικού αγώνα, όταν ο Σκάρπα αποφάσισε να εκτελέσει απευθείας ένας κόρνερ, με τη μπάλα να κοντράρει σε σώματα και να καταλήγει στα δίχτυα,

Ο Κουέν οκτώ λεπτά αργότερα με άψογη εκτέλεση έφερε το ματς στα ίσια για τον Ατρόμητο, όμως στο 21' ο Σκάρπα είχε μια ακόμη έμπνευση για το νέο προβάδισμα της Νότιγχαμ στο ματς. Ο Γέιτς ήταν ο σκόρερ έπειτα από ασίστ του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού και MVP της βραζιλιάνικης Serie A.

Η Νότιγχαμ είχε τις ευκαιρίες να πετύχει τρίτο γκολ, ήταν όμως ο Ατρόμητος που εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές του και έφερε τούμπα το ματς.

Αρχικά ο Τζοβάρας ισοφάρισε το 73ο λεπτό και στη συνέχεια ήταν η σειρά του Κωτσόπουλου να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο 86'.

Ανησυχία για τον τραυματισμό του Κυβρακίδη, που αποχώρησε με πρόβλημα από την αναμέτρηση και θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Για τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν οι:

Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (58' Πομόνης), Χατζηισαΐας (78' Κωτσόπουλος), Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ (60' Αθανασίου), Γκονθάλεθ (75' Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ (58' Φριντζόνσον), Κούεν (70' Οικονομίδης), Ροτάριου (60' Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (60' Τζαβίδας), Ρομπάιγ (70' Τζοβάρας).