ΕΠΟΣ: Ο διαχειριστής των Social Media του Ατρόμητου τρελάθηκε και δεν ήξερε τι έγραφε στο γκολ του Βέργου (pic)

Γκολ Βέργου

ΕΠΟΣ: Ο διαχειριστής των Social Media του Ατρόμητου τρελάθηκε και δεν ήξερε τι έγραφε στο γκολ του Βέργου (pic)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:16 - 28.10.2023

Ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη του νίκη σε ματς - θρίλερ με τον Παναιτωλικό και ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τα Social Media της ομάδας... δεν ήξερε τι έγραφε!

Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα. Στο ντεμπούτο του Σάσα Ίλιτς στον πάγκο της ομάδας. Και σε ένα ματς; Που έσπασε καρδιές. Οι Περιστεριώτες στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1 στο πρώτο ημίχρονο και η εικόνα τους ήταν κακή.

Στο δεύτερο μέρος με πρωταγωνιστή τον Ρομπάιγ, ο οποίος σκόραρε δύο τέρματα, ο Ατρόμητος γύρισε το ματς σε 2-1, με τον Παναιτωλικό να βρίσκει πάλι απάντηση. Ο Λιάβας στο 84' έφερε το ματς στα ίσια και από το 2-2 και μετά το παιχνίδι έγινε... ροντέο. Και πήρε χαρακτήρα θρίλερ.

Και τέτοιος ήταν μέχρι το τέλος. Ο Βέργος σκόραρε στο 92', ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι και υπέδειξε οφσάιντ και όλοι περίμεναν το VAR. Πόση ώρα; Περισσότερα από 6-7 λεπτά, με τους παίκτες να είναι πάνω στον διαιτητή Παπαδόπουλο και να περιμένουν με ανυπομονησία την απόφαση.

To γκολ που κόστισε μία ζωή και η βραδιά - εξαίρεση με την ΑΕΛ: Οι αναμνήσεις του Σάσα Ίλιτς... (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:53 - 25.10.2023

To γκολ που κόστισε μία ζωή και η βραδιά - εξαίρεση με την ΑΕΛ: Οι αναμνήσεις του Σάσα Ίλιτς... (vids)

Ο Ατρόμητος έχει νέο προπονητή με τον Σάσα Ίλιτς να αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης Σπανού για αντικαταστάτης του Κόουλμαν. Ο Σέρβος τεχνικός έχει πλούσιες αναμνήσεις, με τις δύο από αυτές να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Τελικά έπειτα από αρκετή ώρα ο Παπαδόπουλος έδειξε σέντρα για το 3-2 του Ατρόμητου και όλοι στο γήπεδο... τρελάθηκαν. Μαζί τους; Τρελάθηκε και ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τα Social Media της ομάδας του Περιστερίου. Και δεν ήξερε τι έγραφε. Κυριολεκτικά, αφού στην επίσημη σελίδα του Ατρόμητου στο Facebook εμφανίστηκαν τα... παρακάτω.

«Δηθτηφηρξδιρθρηδηδξδηδηφθρηφηδηδηηδιδιεθρθφθρηχκιγβδθδθεξερηριηφβτιφξρξεξρξβριεξεξριξεηδθδυετηρλριδξξεθδξρξεξρηρηξρξρξρξρξρξ. ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ 3-2».

Δείτε το επικό ποστάρισμα: