Με μισή ώρα καθυστέρηση η σέντρα στο Ατρόμητος - Πανσερραϊκός λόγω Μαραθωνίου

Με μισή ώρα καθυστέρηση η σέντρα στο Ατρόμητος - Πανσερραϊκός λόγω Μαραθωνίου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:46 - 11.11.2023

Ατρόμητος και Πανσερραϊκός θα κοντραριστούν στις 19:30 αντί για τις 19:00 που ήταν προγραμματισμένο...

Ατρόμητος και Πανσερραϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους το βράδυ του Σαββάτου (11/11) στο Περιστέρι για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Οι Περιστεριώτες μετά το κακό τους ξεκίνημα στη σεζόν πέτυχαν δύο συνεχόμενες νίκες, απέναντι σε Παναιτωλικό με ανατροπή και κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους, ενώ από την άλλη οι Σερραίοι, πανηγύρισαν μια πολύ σημαντική νίκη με ανατροπή απέναντι στον εξαιρετικό φέτος ΟΦΗ, με 2-1 στον «λάκο των λεόντων».

Οι δύο φορμαρισμένες ομάδες λοιπόν θα «κονταροχτυπηθούν» μεταξύ τους απόψε, όμως η σέντρα δεν θα γίνει στις 19:00, όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά στις 19:30, καθώς όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος καθυστέρησε η άφιξη της αποστολής της ομάδας στο γήπεδο λόγω του Μαραθωνίου.

Για την τρίτη σερί νίκη ο Ατρόμητος, να δώσει συνέχεια στο καλό του ξεκίνημα θέλει ο Πανσερραϊκός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:14 - 11.11.2023

Για την τρίτη σερί νίκη ο Ατρόμητος, να δώσει συνέχεια στο καλό του ξεκίνημα θέλει ο Πανσερραϊκός

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό για την 11η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι και να θέλουν να δώσουν συνέχεια στα καλά αποτελέσματα.

«Ενημερώνουμε ότι η σέντρα της αναμέτρησης του αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό, θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, καθώς λόγω του Μαραθωνίου, καθυστέρησε η άφιξη της αποστολής της ομάδας μας στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ατρόμητος σε ενημέρωση της.