Έσπασε τη σιωπή του ο Ατζούν: «Φεύγω από τη Σέλμπουρν, στόχος μου η άμεση επένδυση σε άλλη χώρα»

Ατζούν

i

© Instagram

Έσπασε τη σιωπή του ο Ατζούν: «Φεύγω από τη Σέλμπουρν, στόχος μου η άμεση επένδυση σε άλλη χώρα»

Δημήτρης Χούπης 14:11 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 11.11.2023

Με μία ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter ο Τούρκος επιχειρηματίας, Ατζούν Ιλιτζαλί, έσπασε τη σιωπή του για τα όσα ακούγονται για την εξαγορά ομάδας εκτός της Τουρκίας.

Με μία ανάρτησή του ο Ατζούν Ιλιτζαλί έσπασε τη σιωπή του για τα όσα ακούγονται για νέα επένδυση σε ποδοσφαιρική ομάδα. Συγκεκριμένα ο Τούρκος επιχειρηματίας έκανε γνωστό ότι θα αποχωρήσει από τη Σέλμπουρν από την Ιρλανδία, λέγοντας στη συνέχεια πως πλάνο του είναι να επενδύσει σε ποδοσφαιρική ομάδα σε άλλη χώρα.

«Αποφασίσαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας με τη Σέλμπουρν, μία από τις πιο πολύτιμες ομάδες στην Ιρλανδία. Ευχαριστούμε την οικογένεια της Σέλμπουρν για τη συνεχή συνεργασία. Πλάνο μας είναι να συνεχίσουμε τις επενδύσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου σε μία άλλη χώρα στο άμεσο μέλλον», έγραφε συγκεκριμένα η ανάρτησή του. 

Υπενθυμίζεται λοιπόν πως στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» είχε ακουστεί πως ο Τούρκος επιχειρηματίας είχε δείξει ενδιαφέρον για την εξαγορά μιας ελληνικής ομάδας και συγκεκριμένα του Ατρομήτου. Μάλιστα στο ρεπορτάζ είχε λόγος για προχωρημένες συζητήσεις, παρόλο που είχε γίνει μόνο ένα ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών. 

Παρόλα αυτά ο Ατρόμητος έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες για προχωρημένες επαφές. Αφού σχολίασε πως ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον μέσω τρίτου, αλλά είναι οι συζητήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο. 

«Αυτό που έχει συμβεί και ισχύει είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του Τούρκου επιχειρηματία μέσω τρίτου ατόμου ώστε να φανεί αν υπάρχει έδαφος να εμπλακεί στην ομάδα. Αυτό και μέχρι εκεί. Ούτε συμφωνία υπάρχει, ούτε φυσικά είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι. Ό,τι υπάρχει είναι σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο και όχι φυσικά τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάστηκε», έλεγε η ενημέρωσε της ομάδας του Περιστερίου.