Για την τρίτη σερί νίκη ο Ατρόμητος, να δώσει συνέχεια στο καλό του ξεκίνημα θέλει ο Πανσερραϊκός

Για την τρίτη σερί νίκη ο Ατρόμητος, να δώσει συνέχεια στο καλό του ξεκίνημα θέλει ο Πανσερραϊκός

Ιάσονας Τσίλης 09:14 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 11.11.2023

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό για την 11η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι και να θέλουν να δώσουν συνέχεια στα καλά αποτελέσματα.

Η δράση στη Super League επιστρέφει και ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (11/11, 19:00) σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο απ' τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.

Οι Περιστεριώτες μετά το κακό τους ξεκίνημα στη σεζόν πέτυχαν δύο συνεχόμενες νίκες, απέναντι σε Παναιτωλικό με ανατροπή και κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα βρίσκονται μόλις έξι βαθμούς από την πρώτη εξάδα. Ο Σάσα Ίλιτς έχει δώσει άλλη πνοή στην ομάδα και το κλίμα έχει βελτιωθεί αισθητά, μετά την αγωνιστική βελτίωση και τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Ατρόμητος με ενδεχόμενη νίκη, θα μπορέσει να καλύψει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη νωθρή του εκκίνηση και θα πάρει μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ενώ ανάλογα και με κάποια αποτέλεσματα, μπορεί να πλησιάσει κι άλλο την πρώτη εξάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Περιστεριώτες θα παραταχθούν χωρίς τους Τζαβέλλα και Βέργο , με τον Σάσα Ίλιτς να ανακοινώνει την αποστολή για την εν λόγω αναμέτρηση.

Τα «λιοντάρια», πανηγύρισαν μια πολύ σημαντική νίκη με ανατροπή απέναντι στον εξαιρετικό φέτος ΟΦΗ, με 2-1 στον «λάκο των λεόντων». Πρόκειται για την τρίτη τους νίκη στη φυσική τους έδρα σε ισάριθμα παιχνίδια.

 Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική εκκίνηση στη φετινή σεζόν, με πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ μεταξύ άλλων και με τη συγκομιδή των 12 βαθμών, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο, βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά από την πρώτη εξάδα.

Ο Πανσερραϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γούλερι, ενώ εκτός παραμένουν και οι Στίνα, Χάγιεκ, Μπαιροβιτς, Τσιλιγγίρης, Τσαγκαλίδης, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Παπαβασιλείου, Στάϊκος, με τον προπονητή της ομάδας να ανακοινώνει την 21 μελή αποστολή.