Γκαρσία: «Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες»

Πάμπλο Γκαρσία

i

© Intime

Γκαρσία: «Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:49 - 06.11.2023

Ευχαριστημένος με τη νίκη του Πανσερραϊκού επί του ΟΦΗ ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία, μιλώντας μετά την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής.

Ο Πανσερραϊκός πέτυχε απίθανη ανατροπή κόντρα στον ΟΦΗ και με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στις νίκες, μετά το 5-0 εναντίον του Παναθηναϊκού. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, μιλώντας μετά το παιχνίδι.

«Η αλήθεια είναι πως είχαμε μπροστά μας έναν μεγάλο αντίπαλο με πολλούς, καλούς παίκτες. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, μετά ήταν δύσκολο για εμάς, ήταν το τρίτο παιχνίδι στην έδρα μας που παίξαμε με υπομονή και καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, επίσης για αυτούς που δεν παίζουν γιατί δουλεύουν σκληρά» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Νταμπράουσκας: «Δεν είναι ωραίο να χάνεις»

Την ίδια ώρα, ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, θεωρώντας πως η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ

«Νομίζω πως ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι, είχαμε την καλύτερη εμφάνιση εκτός έδρας. Ένα λάθος στο πρώτο ημίχρονο και ένα τέλειο σουτ από τον αντίπαλο. Βελτιωθήκαμε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, άλλαξαμε τον σχηματισμό μας, δεν δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να γίνει απειλητικός. 

Είχαμε τρεις με τέσσερις ευκαιρίες για να πάρουμε το προβάδισμα και να γυρίσουμε με τους τρεις βαθμούς. Αν και δεν είχαμε σκοράρει, πιστεύαμε ότι θα πετύχουμε γκολ, στο τέλος κάναμε ένα παιδικό λάθος και γνωρίσαμε την ήττα. Δεν είναι ωραίο να χάνεις, πρέπει να συνεχίσουμε, να εμπιστευτούμε την διαδικασία γιατί ήμασταν καλύτεροι σήμερα, και θα βγούμε από αυτήν την κατάσταση, δεν έγινε τίποτα τραγικό».