Στα μεγάλα ματς πάντα κυνηγάει στο σκορ ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

Στα μεγάλα ματς πάντα κυνηγάει στο σκορ ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 18:52 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 06.11.2023

Ένα στοιχείο το οποίο ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει μέχρι τώρα…

Τρία μεγάλα ματς έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, στα οποία όμως δεν έχει καταφέρει σε κανένα να πάρει τη νίκη.

Βέβαια το ένα, με τον Παναθηναϊκό, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και μάλιστα το δεύτερο ημίχρονο είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τους «ερυθρόλευκους», όποτε και κατάφεραν μέσα σε τρία λεπτά να ισοφαρίσουν το παιχνίδι. Στο 49’ έμεινε, στο 1-1, με την πρώτη απόφαση, όμως, να θέλει μηδενισμό και 0-3. 

Όπως και να έχει όμως υπάρχει ένα στοιχείο το οποίο μέχρι τώρα έχει «πληρώσει» ο Ολυμπιακός και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως πάντα κυνηγάει το σκορ, αφού μένει συνεχώς πίσω. Η αρχή έγινε με την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 Η ΑΕΚ ήταν αυτή η οποία κατάφερε να προηγηθεί στο 22' και ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να κυνηγάει τους «κιτρινόμαυρους» στο σκορ, φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Ελ Κααμπί στο 38'. Κάτι παρόμοιο έγινε και στο Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκό. Ματς στο οποίο επίσης οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν πίσω στο σκορ, όταν ο Βαγιαννίδης έκανε το 0-1 στο 28' και ο Ολυμπιακός μπόρεσε να ισοφαρίσει μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 48' με τον Καμαρά. 

Το ίδιο έγινε και με τον ΠΑΟΚ, επίσης στο Καραϊσκάκη, όμως σε αυτήν την περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε ποτέ να φτάσει στην ισοφάριση. Το αντίθετο μάλιστα, το σκορ ξέφυγε υπέρ του ΠΑΟΚ αφού έφτασε στο 0-4 και μετά διαμορφώθηκε το τελικό 2-4.

Στοιχείο το οποίο αν μη τι άλλο δείχνει πως ο Ολυμπιακός δεν προετοιμάζεται, τουλάχιστον ψυχολογικά, όπως θα έπρεπε για να αντιμετωπίσει τα μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Κάτι που δεδομένα προβληματίζει τους «ερυθρόλευκους», με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να καλείται να βρει λύση…