Κόουτς, χρειάζονται λύσεις και όχι σπασμωδικές κινήσεις

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Κόουτς, χρειάζονται λύσεις και όχι σπασμωδικές κινήσεις

Red Duckling 12:49 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 06.11.2023

Ο Red Duckling γράφει για το πώς ένα αμφίρροπο ντέρμπι με κακό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, πήρε αυτή την τροπή.

Ο Ολυμπιακός έχει θέματα μεγάλα στην αμυντική λειτουργία φέτος. Έλυσε αρκετά προβλήματα, καθώς πέρσι δεν ήταν καν ομάδα, αλλά το πώς αμύνεται παραμένει δύσκολος γρίφος.

Δεν είναι μόνο η απουσία ενός στόπερ ηγέτη, που θα έχει σταθερή απόδοση και θα ανεβάζει τον διπλανό του. Είναι το θέμα με τα 2 αριστερά μπακ που καταλήγουμε Νοέμβριο να παίζει εκεί ο Κίνι. Είναι ότι πίσω από Εσέ και Καμαρά, δεν υπάρχει αμυντικό χαφ να έρθει από τον πάγκο.

Κόουτς χρειάζονται λύσεις και τώρα και φυσικά τον Γενάρη. Λύσεις, όχι σπασμωδικές κινήσεις. Γιατί αυτό που έκανες με τον Σολμπάκεν, ήταν προπονητικό έγκλημα.

Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Το πρώτο μέρος ο Μαρτίνεθ το προσέγγισε όπως με την Γουέστ Χαμ, με μόνη διαφορά σε ένα πρόσωπο, όπου θυσιάστηκε ο κανονικός αριστερός μπακ.

Η ομάδα δεν έπαιζε καλά, αλλά δεν υπέφερε. Μία τεράστια ευκαιρία ο Ποντένσε, ένα σουτ του Ζίφκοβιτς όλο και όλο το πρώτο μέρος. Οι τερματοφύλακες αντέδρασαν διαφορετικά και 0-1.

Τι έκανε λοιπόν ο Ισπανός; Έβγαλε ένα παίκτη από το κέντρο και έβαλε επιθετικό. Εκεί που είχαμε τις περισσότερες μάχες και ο ΠΑΟΚ έδειχνε να πατάει πολύ καλά, του έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα.

Και ακολούθησε αυτό που πρέπει να διδάσκεται ως παράδειγμα προς αποφυγή σε προπονητικές σχολές!

Λες και είμαστε Ιούλιο σε χωριό της Αυστρίας, εν μέσω προετοιμασίας, επέλεξε ως αριστερό μπακ τον Σολμπάκεν. Ο Λουτσέσκου χτύπησε άμεσα εκεί, το σκορ πήγε στο 0-4 και αν δεν ήταν ο εγωισμός του Φορτούνη, δεν ξέρω τι θα ξημέρωνε σήμερα…

Κόουτς, χρειάζονται λύσεις. Έχεις κάνει καλή δουλειά στο ξεκίνημα, αλλά στα μεγάλα παιχνίδια (πλην Γουέστ Χαμ) τα προβλήματα φωνάζουν.

Προσπάθησε να σβήσεις τη φωτιά με τους παίκτες που έχουν και ζήτα ενίσχυση τον Γενάρη. Μην τις ρίχνεις λάδι με αδιανόητες επιλογές όπως αυτή με τον Νορβηγό αριστερό μπακ.

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!