Δοκάρια και... λάθος στέρησαν τη νίκη από τον Ατρόμητο, 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

i

© Intime

Δοκάρια και... λάθος στέρησαν τη νίκη από τον Ατρόμητο, 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:59 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 08.04.2023

Ένα λάθος του Έντερ και δύο δοκάρια στην εστία του Τσιντώτα ήταν αυτά που στέρησαν από τον Ατρόμητο τη νίκη, με την ομάδα του Περιστερίου να μένει ισόπαλη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο «Χ» (1-1), για το ματς της 3ης αγωνιστικής των playout της Stoiximan Super League, με τους Περιστεριώτες να φεύγουν απογοητευμένοι από το γήπεδο. Ένα λάθος του Έντερ και δύο δοκάρια στην αντίπαλη εστία ήταν αυτά που τους στέρησαν τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Μόλις στο 7ο λεπτό  ο Αγκιμπού υποδέχτηκε μία όμορφη μπαλιά του Κλωναρίδη και με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ. Ένα σκορ που θα μπορούσε να μείνει ίδιο αν δεν γινόταν το λάθος του Έντερ, που έδωσε την ευκαιρία στον Παμλίδη να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 27'.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πιο ανταγωνιστικός και προσπάθησε να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως οι Ηπειρώτες είχαν τον έλεγχο, δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. 

Εκείνος που έφτασε κοντά στη νίκη, εντούτοις, ήταν ο Ατρόμητος, με την άμυνα του ΠΑΣ να προσπαθεί να διώξει αλλά την μπάλα τελικά να καταλήγει στο δοκάρι του Τσιντώτα (87’). Δευτερόλεπτα αργότερα η ατυχία επαναλήφθηκε με τη σέντρα σουτ του Ρομπάιγ να καταλήγει ξανά στη δοκώ. Εν τέλει, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ποτέ και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Το λάθος του Έντερ έφερε τη «ψυχρολουσία» στο στρατόπεδο του Ατρόμητου, αφού το γκολ ήρθε σε ένα διάστημα που ο ΠΑΣ δεν είχε απειλήσει σχεδόν καθόλου.

MVP: Ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αφού πέρα από το γκολ που πέτυχε ήταν και αρκετά κινητικός στις τέσσερις γραμμές.