Σοβαρό πρόβλημα με Κουέν στον Ατρόμητο
i

©ATROMITOS FC OFFICIAL WEB SITE

Σοβαρό πρόβλημα με Κουέν στον Ατρόμητο

Sportal newsroom 21:42 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 14.08.2023

Ο Αντρέας Κουέν αποκόμισε πρόβλημα από το φιλικό με την Λαμία και αναμένεται να φανεί πόσο σοβαρό είναι.

Ο Αντρέας Κουέν ήταν ο άτυχος του φιλικού με τη Λαμία, καθώς υπέστει κάκωση στον έσω πλάγιο. Η κατάσταση του θα παρακολουθείται τις επόμενες μέρες προκειμένου να γίνει φανερό το μέγεθος του προβλήματος. Η Αυστριακός χτύπησε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και μένει να φανεί εαν θα μπορέσει να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο Απόστολος «Νικολαΐδης»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Συνεχίστηκαν οι προπονήσεις για την ομάδα μας εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό, η προετοιμασία συνεχίστηκε με τη σημερινή πρωινή προπόνηση, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής τους στο πρόσφατο φιλικό με τη Λαμία.

Ο Μαξίμ Ιμερέκοφ συνέχισε το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, συνεχίζοντας ατομικά μετά το χτύπημα που είχε δεχθεί στην προπόνηση της τελευταίας Παρασκευής. Το πρόγραμμά τους συνέχισαν και οι Κιβρακίδης, Τζοβάρας και Πομόνης.

Ο Αντρέας Κούεν υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο από χτύπημα που δέχθηκε στην τελευταία φάση του φιλικού κόντρα στη Λαμία και η κατάστασή του θα εξετάζεται καθημερινά.

Αύριο στους παίκτες έχει δοθεί ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη.