Mε πρωταγωνιστή τον Αγκιμπού, ο Ατρόμητος επικράτησε της Λαμίας
i

Intime (Φώτο αρχείου)

Mε πρωταγωνιστή τον Αγκιμπού, ο Ατρόμητος επικράτησε της Λαμίας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:08 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:09 - 12.08.2023

Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Αγκιμπού Καμαρά, ο Ατρόμητος επικράτησε της Λαμίας στο μεταξύ τους φιλικό με σκορ 2-0.

Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε ο Ατρόμητος κόντρα στη Λαμία, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Αγκιμπού Καμαρά. Ο Αφρικανός άσος μοίρασε δύο ασίστ και φρόντισε με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του να πάρει την επικράτηση στο πρώτο 20λεπτο. 

Το προβάδισμα για τους Περιστεριώτες ήρθε στο 10ο λεπτό του αγώνα. με τον Γιουμπιτάνα να σκοράρει το πρώτο τέρμα της ομάδας του. Ο Βέλγος πέτυχε το 1-0 αφού πρώτα ο Αγκιμπού τον τροφοδότησε μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια. Ο δεύτερος, μάλιστα, πρόσφερε την ασίστ και στο δεύτερο τέρμα, με τον σκόρερ να ακούει στο όνομα Ανγκιέλσκι. 

Η Λαμία στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε καλύτερη και προσπάθησε να μειώσει το σκορ. Στο 55' ο Ακούνια τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με τον Ατρόμητο να παίρνει τη νίκη με 2-0.

Λαμία (Βόκολος): Νάγκι, Νούνιεζ , Κορνέζος, Μαρτίνεζ, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Καρλίτος, Σιμόν, Σλίβκα, Λονγκό, Ακούνια

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Ανγκιέλσκι, Γιομπιτάνα, Ντιρκς