Ανακοίνωσε Χατζηισαΐα η Σίβασπορ!

Δημήτρης Χατζηισαΐας

i

©intime

Ανακοίνωσε Χατζηισαΐα η Σίβασπορ!

Ιάσονας Τσίλης 13:18 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 10.08.2023

Στην Τουρκία για λογαριασμό της Σίβασπορ θα συνεχίσει την καριέρα του Δημήτρης Χατζηισαΐας.

Την απόκτηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα έκανε γνωστή η Σίβασπορ με επίσημη ανακοίνωση της.

Ο Έλληνας αμυντικός είχε μείνει ελεύθερος απ' τον Ατρόμητο και έψαχνε την επόμενη του ομάδα.

Τελικά αυτή θα είναι η Σίβασπορ, με την ελληνική παροικία να αυξάνεται όλο και περισσότερο στην Τουρκία. Θα είναι μάλιστα συμπαίκτης με τον Χάρη Χαρίση για δεύτερη φορά μετά τη συνύπαρξη τους στον Ατρόμητο.

 Ο Χατζηισαΐας θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στη γείτονα χώρα, μετά το πέρασμα του απ' τη Ρίζεσπορ για μια διετία από το 2019 μέχρι και το 2021.

Ο 30χρονος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του το 2013 στα Χανιά, με τη φανέλα της τοπικής ομάδας στη Football League.

Το επόμενο καλοκαίρι έκανε το άλμα για τη Superleague, για λογαριασμό του Πανιωνίου, με τον ΠΑΟΚ να αγοράζει δύο χρόνια αργότερα τον 23χρονο τότε Δημήτρη  Χατζηισαΐα, έναντι μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Ο δικέφαλος του Βορρά, τον έδωσε δανεικό στον Ατρόμητο για δύο χρόνια. Στο εν λόγω διάστημα ο Έλληνας αμυντικός εξελίχθηκε αρκετά και έγινε βασικό γρανάζι της ομάδας, αποδίδοντας το καλύτερο, μέχρι στιγμής, ποδόσφαιρο της καριέρας του.

Παρόλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς δεν θέλησαν να του δώσουν μια νέα ευκαιρία και προχώρησαν σε συμφωνία με τη Ρίζεσπορ για πώληση του, το 2019.

Στην Τουρκία δεν έπεισε και δόθηκε μάλιστα δανεικός στη Σερκλ Μπριζ στα μέσα της χρονιάς. 

Τις τελευταίες δύο σεζόν επέστρεψε στον Ατρόμητο, με την ομάδα του Περιστερίου να τον αποκτά ως ελεύθερο απ' τη Ρίζεσπορ. Ξαναβρήκε θέση βασικού και ήταν αρκετά σταθερός. Είχε 54 συμμετοχές και ένα γκολ σε αυτό το διάστημα.