Αναβλήθηκε το φιλικό του Ατρόμητου με τον Πανελευσινιακό για λόγους ασφαλείας
i

© Intime

Αναβλήθηκε το φιλικό του Ατρόμητου με τον Πανελευσινιακό για λόγους ασφαλείας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:33 - 09.08.2023

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την αναβολή του φιλικού με τον Πανελευσινιακό.

Αναβλήθηκε το φιλικό ματς του Ατρόμητου με τον Πανελευσινιακό. Η ομάδα του Περιστερίου επρόκειτο να αναμετρηθεί με εκείνη της Ελευσίνας (9/8, 18:30) στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αφού μετράμε πλέον αντίστροφα για την πρεμιέρα της Super League.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι το φιλικό των δύο ομάδων δεν θα διεξαχθεί για λόγους ασφαλείας. Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, η απόφαση αυτή πάρθηκε κατόπιν εισήγησης της αστυνομικής διεύθυνσης Ελευσίνας.

Θυμίζουμε ότι η Ελευσίνα ήταν ο τόπος διαμονής του Μιχάλη Κατσουρή. Ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ δολοφονήθηκε μετά από επιδρομή Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια πέριξ του γηπέδου της Ένωσης.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει πως το προγραμματισμένο φιλικό κόντρα στον Πανελευσινιακό, το οποίο είχε οριστεί για σήμερα (9/8) στις 18:30 στο γήπεδο της τοπικής ομάδας, δεν θα πραγματοποιηθεί για λόγους ασφαλείας λόγω των τελευταίων γεγονότων και των όσων έχουν προκύψει μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ.

Ξεφεύγει η κατάσταση: Οπαδοί της ΑΕΚ ζητούν εκδίκηση μέσω social media - «Δεν βαράμε οικογένειες!»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

17:35 - 09.08.2023

Ξεφεύγει η κατάσταση: Οπαδοί της ΑΕΚ ζητούν εκδίκηση μέσω social media - «Δεν βαράμε οικογένειες!»

Στην ΑΕΚ είναι εξοργισμένοι μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, ωστόσο στα social media μερικοί φαίνεται να ξεφεύγουν ζητώντας εκδίκηση από φιλάθλους του Παναθηναϊκού, την οποία σκοπεύουν να πάρουν σήμερα πριν το ματς με τη Μαρσέιγ με την προϋπόθεση να μην είναι οικογένειες με μικρά παιδιά.

H εν λόγω εξέλιξη προέκυψε και κατόπιν σχετικής εισήγησης της Αστυνομίας της Ελευσίνας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.