Χωρίς τον Ροτάριου κόντρα στον ΟΦΗ ο Ατρόμητος

Χωρίς τον Ροτάριου κόντρα στον ΟΦΗ ο Ατρόμητος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:57 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 28.04.2023

Χωρίς τον Ροτάριου θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Ρουμάνο να κρίνεται ανέτοιμος για την 5η αγωνιστική των playouts.

O αδιάφορος Ατρόμητος υποδέχεται στην έδρα του τον επίσης αδιάφορο ΟΦΗ (29/4), με φόντο την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Oι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και ως εκ τούτου η αναμέτρηση στο Περιστέρι θα αφορά κυρίως το γόητρο.

Την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του γνωστοποίησε ο Κρις Κόλμαν και σε αυτή δεν περιλαμβάνονταν ο Ντορίν Ροτάριου. Ο Ρουμάνος μπακ μπορεί να συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της Τρίτης και όλα να πίστευαν πως τελικά θα επιστρέψει, εντούτοις τελικά έμεινε εκτός πλάνων αφού κρίθηκε ανέτοιμος. 

Πότε ήταν το τελευταίο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός χωρίς κόσμο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:59 - 28.04.2023

Πότε ήταν το τελευταίο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός χωρίς κόσμο

Toν Παναθηναϊκό θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, ωστόσο θα το κάνει δίχως την παρουσία κόσμου. Για να βρει κανείς το τελευταίο κεκλεισμένων ντέρμπι αιωνίων στο «Καραϊσκάκης» θα πρέπει να επιστρέψει στις εποχές... Covid.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου αναφέρει πως: 

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (29/4, 19:15) αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική των playouts της Super League.Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ (29/4, 19:15) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playouts Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας, Μουντές, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Κωτσόπουλος».