Η αποστολή του Ατρόμητου κόντρα στον Βόλο

Σάσα Ίλιτς

i

© Intime

Η αποστολή του Ατρόμητου κόντρα στον Βόλο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:14 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 12.04.2024

Γνωστή έκανε την αποστολή ο τεχνικός του Ατρόμητου, Σάσα Ίλιτς, για την αναμέτρηση με τον Βόλο, για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (13/4, 17;30) στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο, με φόντο την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προπόνηση εν όψει του αγώνα με τους Θεσσαλούς και ο προπονητής του Ατρόμητου, Σάσα Ίλιτς έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτήν ο Σέρβος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε τον Γιουμπιτάνα, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς και παίρνει μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα, ενώ εκτός έμειναν οι Έρλινγκμαρκ (ταλαιπωρείται από ίωση) και Τζοβάρας (ένιωσε σύσπαση στον προσαγωγό).

Ο Σάσα Ίλιτς συνεχίζει το ροτέισον, όπως πράττει τις τελευταίες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να είναι εκτός αποστολής οι Κεσχρίντα, Ντιρκς και Ντε Μποκ.

Από την άλλη, ο Τσιντώτας επιστρέφει από τον τραυματισμό του στο χέρι, καθώς και οι Αγκιμπού και Κούντε, οι οποίοι αμφότεροι είχαν μείνει εκτός με την ομάδα των Σερρών λόγω ροτέισον.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Σάλτας, Αθανασίου, Ασεβέδο, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Καμαρά, Κούντε, Κούεν, Καραμάνης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι, Βαλένσια, Τριμμάτης, Βρακάς.

Ντιρκς: «Η Μπριζ θα πρέπει να προσέξει τον Κωνσταντέλια»

Ο παίκτης του Ατρομήτου, Τουρ Ντιρκς μίλησε σε βελγικό μέσο και ανέφερε πως η Κλαμπ Μπριζ θα πρέπει να προσέξει τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

«Η μεγάλη τους δύναμη είναι ότι ο κίνδυνος μπορεί να έρθει από όλες τις πλευρές. Υπάρχουν αρκετοι παίκτες που σκοράρουν πολύ εύκολα. Ένας παίκτης που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξει η Κλαμπ Μπριζ είναι ο Γιάννης Κωνσταντελιάς, ο οποίος θεωρείται πραγματικά το νέο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο Μπάμπα Ράχμαν ο οποίος έπαιξε για την Τσέλσι είναι ένας πολύ καλός αριστερός μπακ. Και για την άμυνα, ο Σουαλιό Μεϊτε που ειναι αυτός που κρατάει τα... κλειδιά της μεσαίας γραμμής», ανέφερε ο άσος του Ατρομήτου.