Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: «Μάχη» στο Περιστέρι για ένα εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: «Μάχη» στο Περιστέρι για ένα εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:19 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:24 - 31.01.2024

Ο Ατρόμητος υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης (31/1, 19:00) τον Παναθηναϊκό, με τους Περιστεριώτες να έχουν επικρατήσει 2-1 στη Λεωφόρο.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με φόντο την πρόκριση για τους «4» του θεσμού. Η ομάδα του Περιστερίου είχε επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στη «Λεωφόρο» και καλείται να διαχειριστεί το «ελαφρύ» προβάδισμα πρόκρισης που διαθέτει.

Ο Ατρόμητος προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 3-1, για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Super League. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον με τέσσερα γκολ, χαμένο πέναλτι, δοκάρι, ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε τους 29 βαθμούς και άνοιξε τη διαφορά του από τον Ατρόμητο στους 6 βαθμούς, οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου. 

Ο Σάσα Ίλιτς έχει να αντιμετωπίσει ορισμένες σημαντικές απουσίες για τον αγώνα στο Περιστέρι Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Τζαβέλλας (ίωση), ο Αντρέας Κούεν (ίωση, προπονήθηκε χαλαρά στο σημερινό πρόγραμμα), ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα (χτύπημα από το πρώτο ματς και είχε μόλις μία προπόνηση), ο Μαξίμ Ιμερέκοφ (χτύπημα στο μετατάρσιο από το πρώτο ματς) και ο Ουαζντί Κεσχρίντα που επέστρεψε με τενοντίτιδα από τις υποχρεώσεις του με την Τυνησία και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Αντίθετα ο Σέρβος τεχνικός θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Σάμουελ Φριτζόνσον.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Βρακάς, Ρομπάιγ, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός προέρχεται και αυτός από ήττα, εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-1. Πλέον το «τριφύλλι» έπεσε στην 3η θέση της βαθμολογίας και ψάχνει διαδοχικές νίκες για να επανέλθει πίσω στα θετικά αποτελέσματα. 

Για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ σε παιχνίδι θα τεθεί ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Τούκου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου και είναι πανέτοιμος να βοηθήσει για την ανατροπή.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ δεν είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και επιστρέφει στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Μένει να φανεί εάν ο Τερίμ θα τον πάρει στην 20άδα ή θα τον αφήσει στην εξέδρα. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πρόλαβαν τη ρεβάνς στο Περιστέρι οι Ιωαννίδης, Χουάνκαρ και Βαγιαννίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): ΤσιντώταςΚιβρακίδης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε ΜποκΈντερ, Έρλινγκμαρκ, Κούντε – Βαλένσια, Βέργος, Ντιρκς. 

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν – Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς – Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας – Παλάσιος, Γερεμέγεφ, Μαντσίνι.