Aυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στα Play Offs

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Aυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στα Play Offs

Μάνος Τσαλγατίδης 15:51 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 04.03.2024

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά με δυνατό-δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει ως πρώτος στο μίνι πρωτάθλημα της Super League (τα Play Offs) με 60 βαθμούς, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας.

Η κλήρωση των Play Offs έβγαλε δύσκολη πρεμιέρα για τον Δικέφαλο, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Άρη στην Τούμπα (αν θα είναι άδεια ή όχι θα είναι γνωστό έως το πρωί της Πέμπτης το αργότερο).

Έτσι, την πρώτη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη, ενώ για τη δεύτερη ταξιδεύει στην Αθήνα για να κοντραριστεί στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Την τρίτη αγωνιστική ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τη Λαμία στο... σπίτι του, ενώ για την τέταρτη οι «ασπρόμαυροι» θα βρεθούν και πάλι στην πρωτεύουσα για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Η πέμπτη αγωνιστική θα βρει τον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό να κονταροχτυπιούνται στην Τούμπα, ενώ στην αμέσως επόμενη οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Στην έβδομη αγωνιστική οι «ασπρόμαυροι» έχουν ξανά ταξίδι, αλλά αυτή τη φορά στη Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. η όγδοη αγωνιστική έχει και πάλι ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ, αφού υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Στην προτελευταία αγωνιστική το σύνολο του Λουτσέσκου θα έχει μπροστά του τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Δικέφαλος κλείνει το μίνι πρωτάθλημα με εκτός έδρας κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:

1η: ΠΑΟΚ-Άρης

2η: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

3η: ΠΑΟΚ-Λαμία

4η: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

5η: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

6η: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

7η: Λαμία-ΠΑΟΚ

8η: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

9η: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

10η: Άρης-ΠΑΟΚ