Τα super cars που οδηγούν οι ποδοσφαιριστές των διεκδικητών του πρωταθλήματος - Από Rolls Royce μέχρι Ferrari
i

Μπερνάρ/printscreen

Τα super cars που οδηγούν οι ποδοσφαιριστές των διεκδικητών του πρωταθλήματος - Από Rolls Royce μέχρι Ferrari

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:30 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 17.04.2023

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν πέρα από τη μπάλα, αδυναμία και στα αυτοκίνητα.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoximan Super League. Η διακοπή του Πάσχα βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας με 63 βαθμούς τους «πράσινους». Συγκάτοικοί τους οι «κιτρινόμαυροι», στο -6 οι «ερυθρόλευκοι» και στο -9 από τους «ασπρόμαυρους». 

Πέρα από την κόντρα εντός αγωνιστικού χώρου, οι ποδοσφαιριστές έχουν και μία άτυπη κόντρα μεταξύ για το ποιος έχει το καλύτερο αυτοκίνητο. Εξάλλου, πέρα από τη μπάλα οι ποδοσφαιριστές λατρεύουν και τα πανάκριβα και τα πολυτελή αυτοκίνητα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες οι ποδοσφαιριστές των «Big 4» του ελληνικού πρωταθλήματος προτιμούν κυρίως μοντέλα της Ferrari, της Rolls Royce, της Porsche, της Mercedes αλλά και άλλων. 

Οι επτά μήνες του Χάμες στον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:19 - 13.04.2023

Οι επτά μήνες του Χάμες στον Ολυμπιακό

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από επτά μήνες θητείας με την ερυθρόλευκη φανέλα, με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ να «πληρώνει» την κακή εικόνα του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

H Rolls Royce Phantom του Μπερνάρ

Η Rolls-Royce Phantom είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο πλήρους μεγέθους που κατασκευάζεται από την Rolls-Royce Motor Cars. Είναι η όγδοη και τρέχουσα γενιά της Rolls-Royce Phantom , που έκανε το ντεμπούτο της το 2017 και η δεύτερη που λανσαρίστηκε από τη Rolls-Royce υπό την ιδιοκτησία της BMW .

H Ferrari 458 Italia του Σπόραρ

Η Ferrari 458 Italia είναι ένα σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, που κατασκευάστηκε από την ιταλική κατασκευάστρια σπορ αυτοκινήτων Ferrari, μεταξύ του 2009 και του 2015. Για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε σε σχετική συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα στις 28 Ιουλίου 2009, ενώ παρουσιάστηκε επίσημα στις 15 Σεπτεμβρίου 2009.

Η Porsche του Αϊτόρ

Η Lamborghini Urus του Γκάρι Ροντρίγκες

Η Lamborghini Urus είναι ένα σπορ μεγάλο πολυτελές SUV αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, που κατασκευάζεται από την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Lamborghini, από τον Φεβρουάριο του 2018. 

Η Mercedes του Παλάσιος

Η Mercedes του ΙνΜπόμ Χουάνγκ

Το αυτοκίνητο του Τσούμπερ

Το αυτοκίνητο του Ζίβκοβιτς

Το αυτοκίνητο του Βιεϊρίνια