«Αυτοκτονία» της Σεβίλλης κόντρα στη Θέλτα
i

printscreen

«Αυτοκτονία» της Σεβίλλης κόντρα στη Θέλτα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:09 - 08.04.2023

Η Σεβίλλη είχε προβάδισμα δύο τερμάτων όμως η Θέλτα βρήκε τον τρόπο μέσα σε τέσσερα λεπτά να ισοφαρίσει (2-2) και να πάρει τον πόντο στο ματς για την 28η αγωνιστική της La Liga.

Η Σεβίλλη ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει το τρίποντο κόντρα στη Θέλτα, όμως δυστυχώς για εκείνη το παιχνίδι δεν έληγε στο 90'. Μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών οι φιλοξενούμενοι μετέτρεψαν το 2-0 σε 2-2 και πήραν τον έναν βαθμό από το «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».

Το πρώτο ημίχρονο άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν ένα  αρνητικό και ένα θετικό νέο. Αφενός, ο Γκεγιέ έλαβε κίτρινη κάρτα στο 6’ και κόκκινη στο 19’, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Αφετέρου, ο Ελ Νεσίρι βρήκε τον τρόπο να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας με κεφαλιά στο 1-0 (43’).

Το δεύτερο μέρος ήταν αυτό της διαχείρισης για τη Σεβίλλη, η οποία είδε την αντίπαλο της να ελέγχει το ρυθμό, φτάνοντας την κατοχή μάλιστα μέχρι και το… 87-13. Εντούτοις, οι «ροχιμπλάνκος» ήταν εκείνοι που σκόραραν για το 2-0. 

Όμως η Θέλτα βρήκε τον τρόπο να απαντήσει! Σε πρώτο χρόνο, ο Μιγκέλ Ροντρίγκεζ μείωσε σε 2-1 στο 90’, ενώ εκείνος που έφερε το «Χ» ήταν ο Πασιένσια στο 90+4. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Σεβίλλη δέχθηκε και άλλο ένα χτύπημα, αφού ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες μετά την αποβολή του Ακούνια.