Βαγιαννίδης: «Το ονειρευόμουν από μικρός αυτό και σήμερα συγκινήθηκα που με αξίωσε ο θεός να παίξω με την ομάδα της καρδιάς μου»

Γιώργος Βαγιαννίδης

i

© Glomex

Βαγιαννίδης: «Το ονειρευόμουν από μικρός αυτό και σήμερα συγκινήθηκα που με αξίωσε ο θεός να παίξω με την ομάδα της καρδιάς μου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:31 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:31 - 30.08.2023

Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς, ο Γιώργος Βαγιαννίδης στάθηκε στην πορεία του «τριφυλλιού» αλλά και στις χαμένες ευκαιρίες που σπατάλησε η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόντρα στην Μπράγκα.

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τα «αστέρια», καθώς γνώρισε πικρή ήττα από την Μπράγκα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (0-1). Το γκολ του Μπρούμα στο 83ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση κι έστειλε τους Πορτογάλους στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Από την άλλη, η υπερπροσπάθεια των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν οδήγησε σε κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Europa League.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Γιώργος Βαγιαννίδης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV κι ανέφερε πως ονειρευόταν από μικρός αυτή την αναμέτρηση με την ομάδα της καρδιάς του. Μάλιστα, ο νεαρός μπακ επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε πάρει την πρόκριση, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο το σκορ δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαγιαννίδης: 

«Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι για όλη την πορεία. Ήταν πολύ δύσκολο το ταξίδι. Είμαι τόσο περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Το σκορ δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα σήμερα, θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει εμείς σήμερα. Τρομερή ομάδα και η Μπράγκα, αλλά είχαμε πολλες χαμένες ευκαιρίες τις οποίες αν εκμεταλλευόμασταν θα πηγαίναμε εμείς στο Champions League. Δεν έχω λόγια για τον κόσμο. 

Το ονειρευόμουν από μικρός αυτό και σήμερα συγκινήθηκα που με αξίωσε ο θεός να παίξω εδώ μέσα και με τόσο κόσμο και με την ομάδα της καρδιάς μου».