Αποκάλυψη Σαββόπουλου στους «Baladeros Live»: «Αναφέρθηκε το όνομα του Ανσαριφάρντ για τον Άρη»

Αποκάλυψη Σαββόπουλου στους «Baladeros Live»: «Αναφέρθηκε το όνομα του Ανσαριφάρντ για τον Άρη»

Sportal newsroom 14:05 - 11.09.2023

Ο Άρης ψάχνει επιθετικό και ο Αλέξης Σαββόπουλος αναφέρθηκε στο όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Το θέμα του επιθετικού συνεχίζει να... καίει τον Άρη και όπως σας αναφέραμε το πρωί, οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή να πάρει φορ η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι λίγες.

Στον Άρη όλες τις τελευταίες μέρες κοίταξαν διάφορες περιπτώσεις επιθετικών και όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ του Sportal, Αλέξης Σαββόπουλος, στην εκπομπή «Baladeros Live» ένας απ' αυτούς είναι και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, γνωστός από τη θητεία του σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο Σαββόπουλος πρόσθεσε πως ο Άρης κοιτάζει την αγορά, προσπαθεί να βρει φορ για να πλαισιώσει τον Μορόν, αλλά πλέον είναι δύσκολα και το πιθανότερο είναι να πάει για μεταγραφή τον Ιανουάριου.

Άκης Μάντζιος @intime

«Ονόματα από από Αγγλία έπεσαν στο τραπέζι. Ο Άρης κοιτάζει την αγορά για επιθετικό αλλά δεν έχει χρόνο. Έπεσε και το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ, το ζήτησε ο Μάντζιος καθώς είναι μια safe επιλογή, αλλά δεν προχωράει. 

Δεν έχει άλλον επιθετικό από πίσω και θα μείνει με τον Μορόν. Μπορεί να βάλει τον Λάζαρο αν χρειαστεί. Ή μπορεί κάποιος από τους πλαϊνούς, όπως έκανε κάποτε με τον Μαντσίνι. είναι όμως λύσεις ανάγκης, δεν ειναι κανονικές επιλογές. Προφανώς είναι θέμα αυτό. Ίσως να κλείσει τώρα για τον Γενάρη αν δεν υπάρχει κάποια έκπληξη».