Βαράν: «H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κατακτήσει το Champions League»

Ραφαέλ Βαράν

i

© PrtScr

Βαράν: «H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κατακτήσει το Champions League»

Κωνσταντίνος Ζήκος 12:57 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 03.10.2023

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τέσσερις φορές κάτοχος του UEFA Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε αισιόδοξος πως η αγγλική ομάδα, έχει την δυναμική να κατακτήσει το φετινό τρόπαιο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα σε Premier League και UEFA Champions League. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας, έχοντας τρεις νίκες και τέσσερις ήττες στα πρώτα επτά παιχνίδια. Στη πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, είχε δύσκολο έργο και γνώρισε την ήττα με 4-3 από την Μπαγερν στο Μόναχο.

O Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρωτήθηκε, λίγο πριν από το παιχνίδι απέναντι στη Γαλατασαράι για το αν η ομάδα του έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει το τρόπαιο του UEFA Champions League και εκείνος απάντησε το εξής:

«Ναι, νομίζω πως ναι. Η ποιότητα υπάρχει στην ομάδα. «Αυτή η διοργάνωση είναι πολύ δύσκολη. Πρέπει να προσέχεις την κάθε λεπτομέρεια, αλλά έχουμε μια ομάδα με ποιότητα, με καλή νοοτροπία και πρέπει να κάνουμε κάποιες βελτιώσεις. Δεν είναι το ξεκίνημα της σεζόν που περιμέναμε, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουμε αρκετή ποιότητα για να ανταγωνιστούμε τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο».

Που θα δείτε τις αποψινές αναμετρήσεις στο Champions League και τη μάχη της Σάκκαρη στο Πεκίνο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:31 - 03.10.2023

Που θα δείτε τις αποψινές αναμετρήσεις στο Champions League και τη μάχη της Σάκκαρη στο Πεκίνο

Ημέρα Champions League σήμερα (03/10), με το πρώτο μέρος της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων. Πρεμιέρα στο China Open του Πεκίνου για τη Μαρία Σάκκαρη. Που θα δείτε όλες τις αναμετρήσεις.

«Πρέπει να είσαι αποτελεσματικός για να κερδίσεις το Champions League. Πρέπει να δημιουργήσουμε αρκετά για να σκοράρουμε, οπότε αυτή είναι η πραγματικότητα στο κορυφαίο επιπέδου. Πρέπει να είσαι αποτελεσματικός για να κερδίσεις μεγάλα τρόπαια. Έχουμε την ποιότητα στην ομάδα για να κερδίσουμε το τρόπαιο. Αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τους πρώτους βαθμούς στον όμιλο και να προχωρήσουμε».