Βαριά τιμωρία στο πρώην στέλεχος του Παναθηναϊκού Τσάβι Ρόκα για επίθεση σε διαιτητή - «Τον χτύπησε με αγκωνιά στην κοιλιά»

Βαριά καμπάνα για τον Τσάβι Ρόκα.

i

©intime

Βαριά τιμωρία στο πρώην στέλεχος του Παναθηναϊκού Τσάβι Ρόκα για επίθεση σε διαιτητή - «Τον χτύπησε με αγκωνιά στην κοιλιά»

Γιώργος Σακελλαρίου 21:01 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 22.03.2023

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και νυν της ΑΕΚ Λάρνακας, Τσάβι Ρόκα, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τα γήπεδα έως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο Τσάβι Ρόκα μετά τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Ισπανός, πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, έχει δημιουργήσει μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Κύπρο και είχε εξαιρετική παρουσία την τρέχουσα σεζόν και στην Ευρώπη.

Στο νησί βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο -2 από τον ΑΠΟΕΛ και στην Ευρώπη έπαιξε στους ομίλους του Europa League και συνέχισε στο Conference League, όπου αποκλείστηκε πρόσφατα από τη Γουέστ Χαμ.

Ο Ρόκα, λοιπόν, φέρεται να βγήκε εκτός εαυτού στον πρόσφατο αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Το ματς για το οποίο κατηγορήθηκε γι' άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς της ΑΕΚ ο μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα Αμρ Ουάρντα και τιμωρήθηκε σήμερα με πρόστιμο. Σύμφωνα με όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Ιωάννης Χριστοδούλου, ο 4ος διαιτητής Κωνσταντίνος Φωτίου δέχθηκε σωματική επίθεση από τον Τσάβι Ρόκα. Κατηγορήθηκε και ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, ο Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα και η ποινή ήταν βαριά για το πρώην στέλεχος του «τριφυλλιού». Ο Ρόκα τιμωρήθηκε με πρόστιμο (δεν ανακοινώθηκε το ποσό) και ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου! Γήπεδο δηλαδή για τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ από τη νέα σεζόν...

Τα... έχωσε στον Ουάρντα η ΑΕΚ Λάρνακας μετά τη «δωρεάν επίδειξη γεννητικών οργάνων»
REST OF THE WORLD

22:26 - 13.03.2023

Τα... έχωσε στον Ουάρντα η ΑΕΚ Λάρνακας μετά τη «δωρεάν επίδειξη γεννητικών οργάνων»

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Ουάρντα στην αναμέτρηση ΑΕΚ Λάρνακας - Απόλλων Λεμεσού, με τον Αιγύπτιο να δείχνει τα γεννητικά του όργανα στην κερκίδα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπο των γηπεδούχων.

Αναλυτικά στην απόφαση αναφέρεται: «ROCA MATEO JAVIER. Άλλο Προσωπικό της ΑΕΚ που επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά μετά το τέλος του αγώνα κατά την είσοδο στα αποδυτήρια προς τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας (τον έσπρωχνε) και ακολούθως επιτέθηκε στον 4ο διαιτητή του αγώνα τον οποίο κτύπησε στη κοιλιακή χώρα με τον αγκώνα και τον κτύπησε στο λαιμό με το χέρι του) κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) και 9(ε) και 9(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο και ποινή αποκλεισμού μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2023. στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Α’ Όμιλος ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/13.03.2023 (1η αγωνιστική)».

Ο Τσάβι Ρόκα μετά την απόφαση προχώρησε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook στα ελληνικά. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αυτή είναι μια από εκείνες τις στιγμές της ζωής που σε κάνουν να αναλογιστείς βαθιά και να ξανασκεφτείς πολλά πράγματα... Καληνύχτα!!!».