Ο Βασίλης Φωτιάς ορίστηκε να διευθύνει το Νησιά Φερόε - Μολδαβία

Βασίλης Φωτιάς

i

© Intime

Ο Βασίλης Φωτιάς ορίστηκε να διευθύνει το Νησιά Φερόε - Μολδαβία

Sportal newsroom 15:38 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 08.09.2023

Όπως έγινε γνωστό εδώ και λίγες ώρες, ο Βασίλης Φωτιάς θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα σε Νησιά Φερόε και Μολδαβία για τα προκριματικά του Euro.

Την ερχόμενη Κυριακή (10/9, 19:00), Νησιά Φερόε και Μολδαβία θα κοντραριστούν στο «Τόρσβολουρ» στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Σε ότι αφορά τους ορισμούς, εδώ και λίγη ώρα έγινε γνωστό πως ο Βασίλης Φωτιάς θα είναι ο διαιτητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ο Έλληνας ρέφερι θα διευθύνει, έχοντας βοηθούς τους Μεϊντάνα και Ψαρρή. 

Λιθουανός ρέφερι στο Ελλάδα-Γιβραλτάρ

Η Ελλάδα γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Ολλανδία για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Euro κι έτσι έμεινε στην τρίτη θέση του ομίλου με 6 βαθμούς, όσους και οι «οράνιε» και στο -9 από την πρωτοπόρο Γαλλία. Πλέον, η «γαλανόλευκη» στρέφει την προσοχή της για την αναμέτρηση της Κυριακής (10/09, 21:45), η οποία είναι κόντρα στο Γιβραλτάρ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διευθύνει ο 31χρονος Λιθουανός διαιτητής Μανφρέντας Λουκγιαντσούκας, από την πρώτη κατηγορία της UEFΑ, ο οποίος ωστόσο δεν βρέθηκε ποτέ στον δρόμο ελληνικής ομάδας. Η αναμέτρηση της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ θα είναι ο πρώτος αγώνας της καριέρας του σε επίπεδο εθνικών ομάδων Ανδρών, για επίσημη διοργάνωση της UEFA (έχει σφυρίξει μόνο ένα παιχνίδι για το Κύπελλο Βαλτικής).

Βαριά ήττα από τους «οράνιε» και απαξίωση Γκουστάβο Πογέτ σε 3,2,1…πάμε!

Βαριά ήττα από τους «οράνιε» και απαξίωση Γκουστάβο Πογέτ σε 3,2,1…πάμε!

Τουλάχιστον ανεπαρκής η εμφάνιση της εθνικής μας κόντρα στην Ολλανδία, «τα λέγαμε εμείς» θα ακούσουμε από όσους έσπευσαν να επιτεθούν στον Πογιέτ για την αποστολή που επέλεξε, στα δικά μου μάτια το «γιατί» τα έλεγαν είναι από μόνο του πολύ μεγάλο πρόβλημα, ίσως και το μεγαλύτερο!

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μανγκίρντας Μιράουσκας, Βιτένις Καζλάουσκας και τέταρτος ο Μιντάουγκας Γιάκους.