Βασσάρας: «Με 20.000€ τον μήνα θα μιλάω πιο συχνά»

Βασσάρας: «Με 20.000€ τον μήνα θα μιλάω πιο συχνά»

Sportal newsroom 23:34 - 27.04.2023

Ο Κύρος Βασσάρας πέταξε ατάκα που θα συζητηθεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε στη Ρουμανία για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Συνέντευξη Τύπου προκειμένου να σχολιάσει διαιτητικές αποφάσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις στη Ρουμανία τον τελευταίο καιρό παρέθεσε ως αρχιδιαιτητής της βαλκανικής χώρας ο Κύρος Βασσάρας.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Έλληνα πρώην διαιτητή γιατί δεν μιλά πιο συχνά, (προκειμένου να μην χρειάζεται τόση ώρα, καθώς κράτησε περίπου τρεις ώρες η συνέντευξη Τύπου) και εκείνος του έδωσε μια απάντηση, η οποία σίγουρα θα συζητηθεί.

«Δώστε μου 20.000€ τον μήνα. Βρείτε μου έναν σπόνσορα για τις συνεντεύξεις Τύπου και θα τις κάνω σε μηνιαία βάση», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πρέπει να εξηγώ στους διαιτητές τι κάνουν λάθος, δεν χρειάζεται να σας δίνω εξηγήσεις. Δεν είμαι υποχρεωμένος να δίνω εξηγήσεις στον κόσμο».

Μετέπειτα ένας δημοσιογράφος είπε στον Κύρο Βασσάρα πως... «εν απευθύνεστε σε εμάς αλλά στον κόσμο» κι εκείνος επανέλαβε: «Αν μου δώσετε 20.000€ τον μήνα θα μιλάω πιο συχνά».