«Μπακασέτας και Σιώπης έβαλαν πλάτη και "κατέκτησαν" τις καρδιές όλων στην Τραμπζονσπόρ»

Τάσος Μπακασέτας

i

©Photo by Hakan Burak Altunoz/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

«Μπακασέτας και Σιώπης έβαλαν πλάτη και "κατέκτησαν" τις καρδιές όλων στην Τραμπζονσπόρ»

Κώστας Τόπας 08:27 - 26.04.2023

Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης κατάφεραν γι' ακόμη μία φορά να γνωρίσουν την αποθέωση από τον πρόεδρο της Τραμπζονσπόρ, τα media και τους φίλους της ομάδας.

Την περυσινή σεζόν τόσο ο Τάσος Μπακασέτας όσο και ο Μανώλης Σιώπης αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για την Τραμπζονσπόρ μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Αμφότεροι ξεχωρίζουν για το ήθος τους και τιμάνε τη φανέλα της τουρκικής ομάδας.

Γι' αυτό κι έχουν μπει στις καρδιές των φίλων της Τραμπζονσπόρ. Ο τουρκικός Τύπος αποθεώνει τους Μπακασέτα και Σιώπη για ακόμη μία φορά, αφού τα εν λόγω δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν δημιούργησαν ποτέ το παραμικρό πρόβλημα στον σύλλογο, παρά το γεγονός ότι έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις στις πληρωμές.

«Οι δυο τους 'κατέκτησαν' για άλλη μία φορά τις καρδιές όλων με την τελευταία τους πράξη. Οι Ελληνες σταρ δήλωσαν ότι μπορούν να περιμένουν τους μισθούς τους», έγραψε χαρακτηριστικά η «Fanatik», ενώ από την την πλευρά της Fotospor σχολίασε ότι αμφότεροι «υπέγραψαν το χαρτί χωρίς οφειλές», που είναι προφανώς κάτι με τις αντίστοιχες αδειοδοτήσεις που ισχύουν και στη χώρα μας.

Τα τουρκικά δημοσιεύματα τονίζουν ότι ο Ερτουγκρούλ Ντογκάν, πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, ευχαρίστησε τους Ελληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές για τη συμπεριφορά τους και για το ότι «έβαλαν πλάτη» σε μία δύσκολη στιγμή, ενώ κάτι ανάλογο γίνεται στα social media από τους φίλους της ομάδας.