Ο Κριστόφ Βαζέχα θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον Κώστα Μπακογιάννη

Μπακογιάννης - Βαζέχα

i

© Intime

Ο Κριστόφ Βαζέχα θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον Κώστα Μπακογιάννη

Ο Κώστας Μπακογιάννης διεκδικεί και πάλι τον Δήμο Αθηναίων με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά», με τον θρύλο του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα να είναι υποψήφιος με την παράταξή του.

Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου, ο Κώστας Μπακογιάννης διεκδικεί και πάλι τον Δήμο Αθηναίων με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά». Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστή η νέα παράταξη, στην οποία βρίσκονται 351 πρόσωπα από κάθε κοινωνική τάξη ή ομάδα. Στο ψηφοδέλτιο μάλιστα συμπεριλαμβάνονται και διάφορα στελέχη που ανήκαν σε άλλες δημοτικές παρατάξεις. Το όνομα που ξεχωρίζει ωστόσο είναι αυτό του Κριστόφ Βαζέχα. Ο θρύλος του Παναθηναϊκού πήρε την απόφαση να συμπορευτεί με τον δήμαρχο της Αθήνας.

«Η πιο σημαντική ομάδα είναι αυτή που θέλει και ξέρει να αγωνίζεται για την πόλη μας. Παρουσιάζουμε ένα ψηφοδέλτιο που εκφράζει και αντιπροσωπεύει ολόκληρη την Αθήνα. Ολόκληρη την κοινωνία. Νέα πρόσωπα που συμβολίζουν ατομικές μάχες, αλλά και συλλογικούς αγώνες. Δίπλα και μαζί με τα παλαιότερα στελέχη του συνδυασμού που εργάστηκαν σκληρά και έφεραν αποτελέσματα. Είμαι ευτυχής για τη συστράτευση στον κοινό μας στόχο: Να δουλέψουμε για μία Αθήνα που ακούμε και καταλαβαίνουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Μπακογιάννης: «Έτοιμο το γήπεδο του Παναθηναϊκού το 2026»

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ήταν καλεσμένος των Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης και του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης:

Για το αν θα βοηθήσει η Διπλή Ανάπλαση στην αύξηση του πρασίνου στην Αθήνα:

«Ναι απολύτως. Όλοι μιλάμε για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, και καλά κάνουμε, αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο απ' αυτό. Είναι μία συνολική ανάπλαση στην περιοχή που έχει από νέες υποδομές (δρόμους, φώτα, δίκτυα) μέχρι και πράσινο, πολύ πράσινο, το 50%. Μιλάμε για μία νέα πόλη μέσα στην πόλη. Είναι μεγάλη υπόθεση».

Μπακογιάννης: «Τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα το Super Cup, να φιλοξενήσει και ο Βοτανικός ευρωπαϊκό τελικό» (gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:40 - 18.07.2023

Μπακογιάννης: «Τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα το Super Cup, να φιλοξενήσει και ο Βοτανικός ευρωπαϊκό τελικό» (gallery)

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, στην κοινή συνέντευξη Τύπου για το Super Cup 2023 ανέφερε ότι στόχος είναι να γίνει ευρωπαϊκός τελικός και στον Βοτανικό, όταν εκείνος θα είναι έτοιμος.

Για το πότε θα ολοκληρωθεί η Διπλή Ανάπλαση:

«Το 2026 θα έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού, με το κλειδί στο χέρι. Με το που παραδίδεται το γήπεδο στην ομάδα, γκρεμίζεται η Λεωφόρος κι εκεί κερδίζουμε ένα πάρκο, το οποίο ενώνεται με ένα άλλο πάρκο που φτιάχνουμε από πίσω αυτή την περίοδο, το πάρκο ''Ελ. Βενιζέλου''. Πριν από 1-2-3 χρόνια ήταν εντελώς ξεχασμένο. Ντροπή τώρα στο κέντρο της Αθήνας να υπάρχει ένα πάρκο σε τέτοια κατάσταση και τώρα γίνεται ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό πάρκο».