Ελεύθερος από τη Βόλφσμπεργκερ ο Βέργος

O Nίκος Βέργος

i

© Intime

Ελεύθερος από τη Βόλφσμπεργκερ ο Βέργος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:18 - 30.06.2023

Η Βόλφσμπεργκερ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Νίκου Βέργου και ως εκ τούτου ο επιθετικός μένει ελεύθερος από την ομάδα.

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του θα κληθεί να αναζητήσει ο Νίκος Βέργος, ο οποίος από την 1η Ιουλίου θα μείνει και επίσημα ελεύθερος. Η Βόλφσμπεργκερ - στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος - επέλεξε να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρώνεται στις αρχές του άλλου μήνα. 

Ψάχνει τον 10ο σύλλογο της καριέρας του ο Βέργος

Ο ίδιος πέρασε το πρώτο μισό της φετινής σεζόν στην Αυστρία, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ομάδας από την ομώνυμη πόλη. Τρία παιχνίδια στα προκριματικά του Europa Conference League και 11 στο πρωτάθλημα ήταν ο απολογισμός του με τα «μαύρα». Ακολούθησε η αποχώρηση του από τη χώρα με προορισμό την Ελλάδα, όπου και παραχωρήθηκε δανεικός στη Λαμία.

Με την ομάδα της Φθιώτιδας ο ίδιος κλήθηκε να συνδράμει υπό δύσκολες συνθήκες, αφού όταν ενσωματώθηκε στο ρόστερ του συλλόγου, αυτός πάλευε για την παραμονή του. Εν τέλει η Λαμία έμεινε στην κατηγορία, όμως ο Βέργος - τουλάχιστον τυπικά - επέστρεψε στη Βόλφσμπεργκερ.

Πλέον, ο ίδιος καλείται να βρει τον 10ο σύλλογο της καριέρας του, η οποία μέχρι στιγμής περιλαμβάνει θητεία στους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό (τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στις ακαδημίες), Έλτσε, Χέρκιουλες, Βάσας, Καστίγια (σ.σ. υποδομές της Ρεάλ Μαδρίτης) Παναιτωλικό, Λαμία και Βόλφσμπεργκερ.