Το τεστ DNA αθώωσε τον Κλέιμαν - Υπογράφει στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μπόρις Κλέιμαν

i

©Intime

Το τεστ DNA αθώωσε τον Κλέιμαν - Υπογράφει στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:25 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 30.06.2023

Σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα ο Μπόρις Κλέιμαν αθωώθηκε από την κατηγορία του βιασμού και αναμένεται να υπογράψει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εξελίξεις υπάρχουν όπως φαίνεται στην υπόθεση του Μπόρις Κλέιμαν. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ, ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου, αναφέρουν ότι τα τεστ DNA που έκανε την Παρασκευή (30/6) βγήκαν αρνητικά. Αυτό σημαίνει ότι το δικαστήριο θα αποσύρει τις κατηγορίες για τον βιασμό μιας ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο.

Θυμίζουμε ότι ο Ισραηλινός τερματοφύλακας πριν από δύο μήνες είχε συλληφθεί σε μαγαζί στο Κολωνάκι, για βιασμό μιας 17χρονης κοπέλας. Παράλληλα είχε κατηγορηθεί για χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο 32χρονος τελικά είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ μετά από την απολογία του.

Ως αναμενόταν, περατώθηκε η δικογραφία που εκκρεμούσε κατά του τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και το επίσημο απαλλακτικό βούλευμα, όπως δήλωσε και ο δικηγόρος του. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sportal, o Ισραηλινός τερματοφύλακας βρίσκεται από σήμερα (30/6) στα Ιωάννινα και μετά από τις τελευταίες αυτές εξελίξεις αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Θανάση Στάικου, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

© Intime/ Μπόρις Κλέιμαν

Ο ΠΑΣ περίμενε ασφαλώς πρώτα να λάβει εγγυήσεις για την αθωότητα του τερματοφύλακα προτού προχωρήσει στη σύναψη συμβολαίου. Προς διασφάλιση της, μάλιστα η ΠΑΕ είχε προ ημερών θέσει τα στοιχεία της δικογραφίας υπόψη και του συνεργάτη δικηγόρου της ΠΑΕ, του Χάρη Λαζάνη, ο οποίος και ο ίδιος διαπίστωσε ότι πράγματι δεν υφίσταται κάποια απόδειξη που να ενοχοποιεί τον Κλέιμαν

Αντιθέτως, από το διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό του μπαρ του Κολωνακίου όπου υποτίθεται τελέστηκαν τα αδικήματα, αλλά και τις εκθέσεις του αρμόδιου ιατροδικαστή αποδεικνύεται ότι ο Κλέιμαν δεν διέπραξε κανένα απολύτως αδίκημα. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανανέωσαν οι Κόντε και Αθανασίου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:20 - 30.06.2023

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανανέωσαν οι Κόντε και Αθανασίου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε σε συμφωνία με τους Πέδρο Κόντε και Βασίλη Αθανασίου για την ανανέωση του συμβολαίου τους, καθώς θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους «κυανόλευκους» για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Μπόρις Κλέιμαν αποκτήθηκε από το Βόλο το καλοκαίρι του 2020 από την Ένωση Παραλιμνίου και την περασμένη σεζόν μέτρησε 29 συμμετοχές, ενώ συνολικά με τη φανέλα την ομάδα της Μαγνησίας κατέγραψε 72 συμμετοχές.