«Πάτησε» ξανά κορυφή η Μπάγερν Μονάχου, μετά από την επικράτηση της κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης

Πανηγυρισμοί παικτών της Μπάγερν Μονάχου

i

©Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

«Πάτησε» ξανά κορυφή η Μπάγερν Μονάχου, μετά από την επικράτηση της κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:24 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 06.05.2023

Η Μπάγερν Μονάχου «πάτησε» ξανά κορυφή, μετά από την νίκη των Βαυαρών εκτός έδρας κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, για την 31η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης με 2-1 και «πάτησε» ξανά κορυφή», για την 31η αγωνιστική της Bundesliga.  

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ «πάτησε» κορυφή ξανά, καθώς απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την δεύτερη Ντόρτμουντ. Από την άλλη πλευρά η Βέρντερ έπεσε στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 πόντους. 

Βαθμολογική «ανάσα» για Χέρτα και Χόφενχαϊμ, νίκη τετράδας για τη Λειψία
BUNDESLIGA

18:28 - 06.05.2023

Βαθμολογική «ανάσα» για Χέρτα και Χόφενχαϊμ, νίκη τετράδας για τη Λειψία

Σημαντική νίκη ενόψει παραμονής πέτυχε η Χέρτα κόντρα στη Στουτγκάρδη με 2-1, ενώ παράλληλα η Χόφενχαϊμ επικράτησε με 3-1 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με φόντο την 31η αγωνιστική της Bundesliga.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολύ καλές φάσεις, με αποτέλεσμα οι  δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα στο 62' ο Σενζ Γκνάμπρι πήρε πάσα ακριβείας μέσα στην περιοχή, από τον Τζαμάλ Μουσιάλα, και ο πρώτος νίκησε τον Παβλένκα, κάνοντας το 1-0 για την Μπάγερν

Μετά από δέκα λεπτά η ομάδα του Τόμας Τούχελ πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο ματς. Ο Νουσάιρ Μαζράουι βρήκε πολύ ωραία τον Λιρόι Σανέ με μια έξυπνη πάσα μέσα στην περιοχή, και αυτός σημάδεψε σωστά με απευθείας σουτ στην κάτω αριστερή γωνία του Παβλένκα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε η Βέρντερ Βρέμης ήταν να μειώσει στην αναμέτρηση στο 87' με τον Μίλος Βέλκοβιτς, με καταπληκτικό μακρινό σουτ.